Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a întâlnit cu actorul și regizorul Ben Stiller, care vizitează Ucraina în calitate de ambasador ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR).

Ben Stiller si Volodimir ZelenskiFoto: Captura video

„Ești eroul meu”, i-a spus Ben Stiller lui Zelenki, după care a continuat. „Ai renunțat la cariera de actor pentru asta”.

Zelenski a răspuns în schimb „Nu la fel de bună ca a ta”, referindu-se la cariera lui Stiller.

Ben Stiller, care a fost la Irpin și Makarov, a mai spus că „este greu să înțelegi ce se întâmplă aici, dacă nu ai fost aici”.

"Un lucru este să vezi această distrugere la televizor sau pe rețelele de socializare. Alt lucru este să vezi totul cu proprii tăi ochi", a spus Ben Stiller.

Președintele i-a mulțumit actorului de la Hollywood pentru sprijinul acordat.

"Ucrainenii simt sprijinul lumii întregi, mulți oameni celebri. Și vizita lui Ben Stiller confirmă încă o dată acest lucru. Călătoria ta la Irpin și Makarov, întâlnirile cu oamenii noștri spun multe. Apreciem că ești cu aici în această perioadă dificilă pentru țara noastră”, a scris președintele pe Facebook.

Actorul american Ben Stiller, ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), a vizitat Polonia şi a ajuns apoi şi în Ucraina, anunţat agenția ONU, potrivit BBC și News.ro.

Evenimentele de luni, ziua 117 a invaziei ruse, sunt LIVE aici pe HotNews.ro