Liderul cecen Ramzan Kadîrov a explicat într-o nouă înregistrare video publicată pe canalul său de Telegram ce ar face dacă ar fi în locul președintelui rus Vladimir Putin.

Ramzan Kadirov speculeaza ce ar face daca ar fi presedintele RusieiFoto: Captura video

„Dacă ar fi decizia mea, aș lua toate acele state europene care acum nu valorează absolut nimic și își știu valoarea și spun, don, lucruri indecente despre președintele nostru și despre poporul rus. Aș lua treptat acele state și apoi America nu ar mai avea aliați rămași”, își începe el mesajul.

„Practic, războiul ar trebui să dureze până când ele ridică toate sancțiunile și își cer scuze, don. Este un război pentru bine, este un război pentru fericirea oamenilor, purtarea de războaie este o plăcere don. Obținem plăcere din asta, don”, a explicat Ramzan Kadîrov.

În încheierea mesajului său el îl citează apoi pe președintele Putin care a afirmat că „noi murim ca martiri dar ei (ucrainenii)” doar mor.

Ramzan Kadîrov a anunțat o „operațiune specială adevărată” pentru Ucraina

Noul mesaj al liderului cecen a venit după ce duminică el a avertizat că în Ucraina va avea loc în următoarele zile „o operațiune specială adevărată”.

„În următoarele zile veți vedea o operațiune specială adevărată, don, îi veți vedea pe acei șeitani (n.r. spirite rele în credința islamică) fugind, don, nu doar din acele orașe, dar și din Ucraina, don! Ne pregătim, deci, și îi vom face bucuroși pe adevărații patrioți ai Rusiei și fie ca dușmanii noștri să moară, don!” - spune liderul cecen în filmare.

Într-un alt mesaj video înregistrat săptămâna trecută și în care a părut puternic sub influența băuturilor alcoolice, el a acuzat televiziunile rusești de minciuni legate de operațiunile de capturare a orașului Severodonețk.

Urmărește ultimele evoluții din a 103-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.