O filmare cu ucraineni ce fac pregătiri pentru respingerea unui atac rusesc asupra orașului Odesa s-a viralizat pe platformele social media, soldaţii bucurându-se de melodia „It's My Life” a formaţiei Bon Jovi în timp ce încarcă un camion cu saci de nisip pentru fortificaţii, relatează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Videoclipul, care a fost publicat online chiar de formaţia americană, îi arată pe soldaţi în timp ce se pregătesc de lupta cu armata rusă. În videoclip, sute de oameni pe coasta oraşului Odesa, în sudul ţării, încarcă saci cu nisip şi îi aruncă de la unul la altul pentru a-i depozita într-un camion.

Un baterist cântă live, în timp ce oamenii din jurul lui continuă să încarce marfa. Bon Jovi a publicat filmarea pe paginile trupei de socializare, adăugând mesajul: „This is for the ones who stood their ground/ Acesta este pentru cei care s-au apărat... Odesa, Ucraina”.

Iniţial, videoclipul a fost publicat de Olexander Scherba, fost ambasador al Ucrainei în Austria, care a scris: „#Odesa se pregăteşte de fortificaţii şi de luptă”.

Citește ultimele evoluții din a 28-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.