Pe rețelele sociale devine viral un nou clip video cu un ucrainean obișnuit care îi înfruntă pe soldații ruși ce îi atacă țara, de data aceasta un bărbat în vârstă ce spune că este de etnie rusă, dar îi ceartă pe invadatorii trimiși de Vladimir Putin.

HotNews.roFoto: Hotnews

Intervenția bărbatului, ce pare să fie în vârstă, a avut loc aseară, în Melitopol, un oraș important pe care rușii spun că l-au cucerit integral, informație tratată cu suspiciune de un înalt oficial britanic.

”Ce **** căutați aici? Și eu sunt rus, dar trăiesc în acest stat. Voi aveți țara voastră, noi o avem pe a noastră”, le spune bărbatul soldaților ruși care au în apropiere mai multe vehicule blindate.

”N-aveți probleme de rezolvat în țara voastră? Sunteți toți bogați acolo, ca în Emirate? sunteți doar niște marionete!”, a adăugat acesta.

Pe rețelele de socializare circulă mai multe imagini de acest fel surprinse în ultimele zile în Ucraina, inclusiv cu o ucraineancă ce înfruntă un soldat rus, oferindu-i semințe de floarea soarelui, pentru ca acestea să înflorească după ce ocupantul va muri.