Liderii coaliţiei, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, susțin că nu au luat încă o decizie privind un posibil candidat comun PNL şi PSD la Primăria Capitalei şi nu au ajuns să discute în detaliu pe marginea acestui subiect.

Marcel Ciolacu și Gabriela FireaFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

„În acest moment nu am ajuns să discutăm în detaliu. Și dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare. Ne interesează care e profilul candidatului în percepția alegătorilor”, a declarat Ciucă.

De asemenea, Ciolacu a spus că „în următoarea perioadă o să venim cu deciziile politice cela mai bune”.

Aceștia au evitat răspunsul la întrebarea cine are cele mai multe șanse să fie desemnat candidat dintre Gabriela Firea (PSD) și liberalul Sebastian Burduja. „Amândoi. 50% fiecare”, a răspuns zâmbind Ciolacu.

Acesta a evitat și un răspun tranșant în privința situației primăriilor de sector din Capitală și a unei eventuale înțelegeri pentru împărțirea acestora.

„Nu vorbim de o împărțeală, ci de cele mai bune persoane care pot face administrați. sunt convins că în următoarea perioadă vom veni cu cele mai bune soluții.”, a explicat Ciolacu, potrivit News.ro.

În privința unei modificări a Codului Administrativ pentru a susține ambițiile politice ale Coaliției, Ciucă spune că actualii primari în funcție trebuie să-și ducă mandatul până la capăt. „E nevoie de o corelare”, a apus el.