Liderul AUR, George Simion, a reacționat la „mitingul antiextremism” organizat duminică la Suceava de șeful Consiliului Județean și al PNL Suceava Gheorghe Flutur: ”Extremiştii sunteţi voi. Sunteţi nişte extremişti care vreţi instaurarea dictaturii în România doar pentru a vă menţine la putere”.

George Simion în Parlament Foto: Inquam Photos - Sabin Cirstoveanu

„Astăzi, la Suceava, baronul Flutur îşi ia zborul într-un demers, după cum spune el, împotriva extremismului. Nu este o surpriză pentru nimeni că pentru întreaga propagandă pesedisto-penelistă extremişti suntem noi, cei din AUR. Dar de ce suntem noi extremişti? Pentru că îi incomodăm? Pentru că le stricăm toate combinaţiile de a se menţine la putere pentru veşnicie, sărăcind şi împovărând poporul român?”, a susținut George Simion, conform News.ro.

El a mai susținut că cei de la AUR nu pot fi numiţi extremişti pentru lucrurile pe care le susţin şi le promovează și că, de fapt, „extremiștii” sunt cei de la putere:

  • „Nu, Ghiţă Flutur! Extremiştii sunteţi voi! oi sunteţi cei care ne-aţi închis în case în vreme ce aţi făcut achiziţii ilegale în timpul pandemiei. Voi sunteţi extremiştii adevăraţi pentru că aţi ţinut această ţară minunată în subdezvoltare doar pentru a vă face voi jocurile politice. (...)
  • Tu, Ghiţă Flutur, împreună cu toată gaşca voastră de baroni galbeni sau roşii, sunteţi cei care aţi călcat în picioare drepturile şi libertăţile noastre! Voi, Ghiţă, sunteţi nişte extremişti care vreţi instaurarea dictaturii în România doar pentru a vă menţine la putere, călcând în picioare democraţia din ţara noastră”.

„Mitingul antiextremism” organizat de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a început duminică la prânz cu tensiuni. Presa locală relatează că jandarmii au intervenit și l-au scos din mulțimea strânsă în fața Casei de Cultură pe liderul SOS România din Suceava, Andrei Neșculescu.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Gheorghe Flutur, „miting antiextremism” la Suceava: Modele, nu lichele / Liderul partidului lui Șoșoacă, luat pe sus de jandarmi