Partidul Alianţa pentru Patrie, care este condus de către fostul ministru al Educaţiei şi fost social-democrat Liviu Marian Pop, şi partidul Forţa Identităţii Naţionale, care este condus de fostul ministru pentru Mediul de Afaceri Ilan Laufer, au fuzionat, prin absorţie, la Congresul extraordinar organizat vineri, de Ziua Naţională, la Alba Iulia. Cele două partide vor forma o alianţă cu AUR la alegerile de anul viitor.

Ilan LauferFoto: Inquam Photos / George Călin

„Cu prilejul aniversării a 105 ani de la Marea Unire, astăzi 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia, partidul Forţă Identităţii Naţionale şi Alianţa Pentru Patrie au organizat Congresul Extraordinar de Fuziune prin Absorbţie, pentru a-şi uni puterile în cadrul Alianţei AUR în vederea câştigării tuturor alegerilor din 2024, onorând astfel valorile, principiile şi credinţă în Dumnezeu, care au stat la baza Marii Uniri înfăptuită de înaintaşii noştri la 1 Decembrie 1918”, a scris Ilan Laufer vineri pe Facebook.

Laufer le-a cerut tuturor să se înhame „la această luptă şi cu ajutorul fiecăruia dintre noi vom câştigă anul viitor şi vom reda demnitatea românilor atât în propria ţară dar şi în cadrul UE”.

„Aşa să ne ajute Dumnezeu! Unirea Face Puterea! La mulţi ani, România!, a adăugat Ilan Laufer, fost social-democrat. (News.ro)

Citește și: