Premierul Nicolae Ciucă a semnat luni o decizie prin care Andra Sabrina Pleșa, fiica partenerei de viaţă a fostului ministru de Interne Marcel Vela, va prelua atribuțiile de președinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate până la numirea unui conducător la această instituție.

HotNews.roFoto: Hotnews

Andra Stroe (Pleșa), iubita fostului ministru liberal al Sportului, Ionuț Stroe, este în prezent vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, funcție în care a fost numită de premierul Florin Cîțu, în data de 13 aprilie 2021.

Ionuţ Stroe (41 de ani), fost ministru al Tineretului şi Sportului între noiembrie 2019 şi decembrie 2020, are o relaţie cu Andra Pleşa (32 de ani), fiica iubitei lui Marcel Vela, fostul ministru de Interne.

Ionut Stroe și Andra Stroe (Plesa)

Foto: Facebook

Andra Stroe (Pleșa) este şi ea membru PNL şi a candidat în 2020 la primăria oraşului Caransebeş fiind învinsă de independentul Felix Borcean, potrivit Adevărul.

În schimb, ea a ajuns consilier local pe lista deschisă de ministrul de Interne de atunci Marcel Vela, care a intrat în cursă pentru a o ajuta.

În prezent, Andra Pleşa este președinte al TNL Caraş-Severin, potrivit informațiilor publicate pe contul său de Facebook.

Marcel Vela are o fiică din prima căsătorie, Andra Vela, al cărei naș de cununie a fost ministrul liberal al finanțelor de atunci Daniel Chiţoiu.