Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la sediul PSD, că din punctul său de vedere propunerea de premier ar trebui să fie Marcel Ciolacu şi a arătat că miniştrii PSD trebuie să fie din prima linie a partidului.

Ciolacu la consultari la Cotroceni Foto: Presedintia Romaniei

”Pe noi ne interesează foarte mult să ştim în ce situaţie ne aflăm exact. Marcel Ciolacu a spus despre partea legată de energie, nu este o perspectivă îmbucurătoare peste ceea ce este deja un dezastru, preocuparea noastră este să găsim soluţii pentru oameni şi să scoatem din criză România”, a declarat Grindeanu, potrivit News.ro.

Întrebat cine ar trebui să fie propunerea de premier, Grindeanu a răspuns: Marcel Ciolacu şi, tot la întrebările jurnaliştilor, a arătat că miniştrii care vor fi propuşi în Guvern ar trebui să facă parte din prima linie a formaţiunii.

Grindeanu a spus că există un moment în care trebuie să se ajungă la un compromis, referitor la o majoritate PSD-PNL. Vă spun că astăzi, românii aşteaptă de la noi soluţii”, a mai menţionat Grindeanu.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la un eveniment al IMM-urilor, la care a fost prezent și liderul PNL Florin Cîțu, că dorește să îi asigure pe toți de buna sa credință și a președintelui PNL, arătând că formula de guvernare PNL-PSD este ”singura soluție politică”, iar el își asumă acest proiect.