Cinci liberali, în frunte cu Ludovic Orban, au demisionat în ultimele zile din grupul parlamentar al PNL, iar preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Florin Roman, spune că va propune ca aceia care atacă partidul să fie excluşi din PNL.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sigur că regret plecarea fiecărui coleg parlamentar. Vom pierde probabil 13-14 parlamentari din totalul de 134. Dar nu 40, cum vroia fostul președinte. Le multumesc celor care rămân fideli PNL. Vom rămâne de departe cel mai important partid de dreapta din Parlament. PNL înseamnă și 250.00 de membri, 1264 primari și 17 președinți de Consilii județene, fideli partidului, nu unui om. A mai încercat, recent și Tariceanu sa rupa PNL. Iar rezultatul este cunoscut. Nu mai exista politic", susține Florin Roman.

El mai afirmă că va propune ca aceia care atacă partidul să fie excluşi din PNL: "Să le spunem clar - ușa PNL este închisă celor care își bat joc de PNL!".

Aminitm că marți Ludovic Orban și-a anunțat în plenul Parlamentului demisia din grupul parlamentar al PNL, precizând că nu-și dă demisia și din partid.

Miercuri, alți doi parlamentari au anunțat, în plen, că părăsesc grupurile parlamentare al PNL. Este vorba de senatorul PNL Ovidiu Florean și deputatul PNL Alexandru Kocsis. Joi, şi-au anunţat demisia din grupul PNL deputaţii Ionel Dancă şi Constantin Şovăială.