Lista finală a Cabinetului Cioloș: Barna la Externe, Alin Stoica la Interne, Goțiu la Mediu / Se întorc Ghinea, Mihăilă și Stelian Ion

de N.O.     HotNews.ro
Duminică, 17 octombrie 2021, 16:38 Actualitate | Politic


Dacian Ciolos si Dan Barna
Foto: Agerpres
Comitetul Politic al USR a validat, duminică seara, lista miniştrilor propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş şi programul de guvernare cu care se va prezenta luni în Parlament.

Acesta era ultimul pas, după ce Biroul Național al USR a agreat, duminică, lista de miniștri, înainte de depunerea luni în Parlament de premierul desemnat Dacian Cioloș a programului de guvernare și cabinetului său.

Propunerea USR de program de guvernare poate fi consultată aici.

Lista Guvernului Cioloș:

 • Prim ministru - Dacian Cioloș
 • Ministerul Finanțelor - Dragoș Pîslaru
 • Ministerul Afacerilor Interne - Alin Stoica
 • Ministerul Afacerilor Externe - Dan Barna
 • Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale - George Cățean
 • Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor - Mihai Goțiu
 • Ministerul Justiției - Stelian Ion
 • Ministerul Apărării Naționale - Nicu Fălcoi
 • Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului - Claudiu Năsui
 • Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene - Cristian Ghinea
 • Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației - Ionuț Moșteanu
 • Ministerul Energiei - Cristina Prună
 • Ministerul Transporturilor și Infrastructurii - Cătălin Drulă
 • Ministerul Muncii și Protecției Sociale - Oana Țoiu
 • Ministerul Sănătății - Ioana Mihăilă
 • Ministerul Culturii - Iulia Popovici
 • Ministerul Tineretului și Sportului - Tudor Pop
 • Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării - Monica Berescu
 • Ministerul Educației - Corina AtanasiuDacian Cioloş a făcut apel la PSD şi PNL să voteze Guvernul USR pentru a ieşi din criza politică:

 • Determinarea de a merge până la capăt
 • Voi prezenta astăzi Comitetului Politic al USR reunit în procedură de urgență lista cabinetului și programul de guvernare cu care vom merge în Parlament.
 • Datoria mea, ca politician, e să răspund tuturor întrebărilor, iar cei care vor să știe de ce nu am depus mandatul primit de la președintele României au dreptul să întrebe și să li se răspundă. Mergem până la capăt pentru simplul fapt că politicianul român trebuie să-i redea cetățeanului român încrederea în stat și în capacitatea acestuia de a-i apăra interesele cât mai bine cu putință. Politicianul poate lua decizii bune sau proaste, dar cel puțin la fel de importantă precum decizia în sine (și rezultatul acesteia) este buna-credință pe care se fundamentează decizia sa. A greși e cât se poate de uman, a fi lipsit de onestitate și de bună-credință este o lipsă de caracter în momente calme și o ticăloșie în momente de criză. Suntem într-o criză sistemică pentru că nimeni nu mai crede o vorbă ieșită din gura unui politician. Vom trece peste această criză dacă vom începe să redăm încrederea cetățenilor în gesturile și în acțiunile noastre.
 • Este o criză de durată, pentru că nu poți rezolva o problemă care a trenat 30 de ani în câteva luni. Criza sanitară este un rezultat al lipsei de încredere în instituții înainte de orice. Criza energetică este o criză europeană și globală care va afecta în cel mai dur mod cu putință România. Din nefericire, aceste săptămâni nu au contribuit la creșterea încrederii cetățenilor în capacitatea politicului de a rezolva probleme, ba dimpotrivă. Cred că este nevoie de multă onestitate în perioada care vine, pentru că avem doar două soluții: o criză totală care va duce la implozia sistemului și la o perioadă de extremism și populism sau recâștigarea încrederii în noi, care să se facă onest și prin muncă reală.
 • Și, pentru că onestitatea este valoarea de bază, trebuie spus că, paradoxal, foarte probabil suntem singura soluție pentru momentul de față, care convine tuturor forțelor politice în momentul în care ne găsim. Mergem mai departe, pentru că am putea fi o soluție convenabilă întregii clase politice. Votul din Parlament va decide.
 • În ceea ce ne privește, voi prezenta Biroului Național USR și Comitetului Politic USR o listă de miniștri și o vom vota pentru a ajunge în Parlament. Vom merge până la capăt, pentru că avem de ales dacă respectăm mecanismele politice, funcționarea democrației și interesele de moment ale unor actori politici. Să nu vă închipuiți că am ajuns noi să formăm un guvern monocolor pentru că nimeni altcineva nu-și dorește să ocupe scaune de miniștri. Am ajuns pentru că, în contextul momentului, noi facem mai puține calcule politice decât celelalte partide despre care cred că, pur și simplu, sunt captive propriilor analize și speranței că la sfârșit vor avea de câștigat mai mult decât competitorii lor. Noi suntem mult mai sensibili la critică și la interacțiunea cu publicul nostru și am fost împinși în față de această gândire optimistă și curajoasă. Vom vedea la sfârșit cine a avut dreptate, dar nu regretăm niciun moment faptul că am făcut acest pas, pentru că trebuie să existe o parte a societății și a politicului care să creadă că se poate chiar și atunci când pare că nu mai există speranță. De aceea mergem noi până la capăt. Pentru că cetățenii României trebuie să știe că, indiferent de cât de dificilă este situația politică, mereu va exista cineva care să-si asume rezolvarea respectivei situații. Astăzi, suntem noi. Mâine, pot fi alții.
 • Sunt conștient că există o aversiune și o nervozitate la adresa noastră în PNL încă din campaniile electorale din 2019 și 2020. Motivele sunt diferite, țin de trecut și nu vreau să mă refer la ele acum. Înțeleg perfect de ce există această emoție la adresa noastră și știu că în bună măsură ea este provocată de teama de nou. De aceea apare mereu ideea că nu vă puteți înțelege cu noi. Poate că, dacă nu ar fi existat această teamă, Coaliția ar fi funcționat. Istoria e istorie, așa că să ne uităm la ceea ce urmează. Eu sunt sincer convins că putem învăța să lucrăm împreună dacă vom avea ocazia să cultivăm încrederea în relațiile dintre noi. Acum, guvernul monocolor al USR poate fi o soluție pentru ieșirea din criză. Lăsați-ne pe noi să înfruntăm această iarnă și gândiți pragmatic la cea mai bună soluție politică pentru a salva ce se mai poate salva din proiectul politic început anul trecut.
 • Indiferent de situație, cred că și pentru PSD tot noi putem fi o soluție pentru a depăși lunile care urmează. Poate ne rupem gâtul și veți scăpa de noi sau poate vom reuși să ținem lucrurile sub control și vă vom permite să vă numărați liniștiți procentele. Oricum ar fi, ieșiți în câștig, pentru că sunt convins că nu vreți să vă treziți pe tavă cu o țară demolată.
 • În finalul acestei mărturisiri, aș vrea să îi mulțumesc președintelui Iohannis pentru încrederea acordată odată cu acest mandat. Nu știu care au fost motivele reale ale acestei decizii, dar formal cred că trebuie să restabilim o relație funcțională între instituțiile statului român. Sunt conștient de teoriile care s-au vehiculat în spațiul public privind această desemnare. Dar cred că e mare nevoie să construim o relație instituțională care să fie curățată de nervozitate și de cuvinte grele. Ce pot eu să fac e să port un dialog instituțional corect și onest cu fiecare membru al sistemului democratic și să ofer aceeași onestitate pe care am pus-o pe masă cetățenilor. Nu e niciun câștig pentru nimeni să distrugem instituții și simboluri, pentru că tot noi singuri va trebui să le reconstruim. Ideea că ne vom vindeca prin pârjolire este greșită și nocivă. Ne vom vindeca prin muncă, onestitate și recunoașterea greșelilor.
 • Așa că sper ca membrii Comitetului Politic al USR să ia deciziile cele mai bune, după cum sper că PNL și PSD vor respecta întregul proces parlamentar. Fiecare parlamentar este liber să gândească cu propria sa minte și să decidă cu propria sa conștiință. Indiferent de decizia pe care o vor lua, sper să fie împăcați și mulțumiți de votul propriu, pentru că o Românie mai bună nu e o Românie a USR sau una a PNL și PSD. O Românie mai bună e una în care avem încredere în ce ne spune celălalt și nu trăim în fiecare zi cu spaima că suntem mințiți și înșelați, a scris Cioloș pe Facebook.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

30764 vizualizari

 • -3 (75 voturi)    
  dar bulai? (Duminică, 17 octombrie 2021, 16:48)

  eyesopen [utilizator]

  unde-i bulai?!
  e amuzant guvernul asta, dar nu la fel de amuzant fara bulai.
  • +17 (59 voturi)    
   O greseala (Duminică, 17 octombrie 2021, 18:46)

   Altiro [utilizator] i-a raspuns lui eyesopen

   Barna nu trebuia pus la externe ci la fonduri europene. Dna sustine ca ar fi specialist..
   • -2 (32 voturi)    
    Singura problema e ca raspanditi fake news (Duminică, 17 octombrie 2021, 19:55)

    sile_v [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

    Tate plangerile penale depuse de DLAF la DNA impotriva lui Barna au fost respinse, fara sa fie inceputa urmarirea penala.

    DLAF u e procuratura, e o agentie guvernamentala cu un fost militian pus la conducere de Dancila. Care militian e pastrat acolo ca raspunde la comenzi. Pana in 2024 mai face inca 10-15 plangeri penale imptriva lui Barna pentru fapte din 1900 toamna.
    • -3 (21 voturi)    
     Totusi (Duminică, 17 octombrie 2021, 21:00)

     Altiro [utilizator] i-a raspuns lui sile_v

     Dna a anuntat doar cu cateva zile in urma deschiderea unui dosar( deocamdata in rem) ce priveste o fosta afacere a lui Barna. Cat despre"militian" ,termenul te duce direct la Ciolos care e fiu de militieni (ambii parinti au lucrat in militie). PM desemnat a marturisit la un interviu tv ca s-a simtit in liceu urmarit(!?). Cred ca a induiosat pana la lacrimi miile de familii a caror parinti si bunici, 'dusmani ai poporului', zac si acum prin gropi comune nedescoperite inca, impuscati de militienii si securistii vechiului regim.
     • +1 (3 voturi)    
      așa, și? (Luni, 18 octombrie 2021, 8:11)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

      Pentru tine și alți bambleci e suficient? Parcă dădeați din gură cu prezumția de nevinovăție, dar se pare că asta e cazul doar în cazul useliștilor, nu? Sunteți niște caraghioși penibili.
  • -2 (10 voturi)    
   Diplomatul haBARNAm (Luni, 18 octombrie 2021, 5:17)

   Alamicdarau [utilizator] i-a raspuns lui eyesopen

   E o gluma mult mai buna decat Bulai la Cultura
  • +2 (2 voturi)    
   măi (Luni, 18 octombrie 2021, 8:08)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui eyesopen

   pesedaco-penalistule, vouă de fapt vă țâțâie fundul că acest guvern va performa și vă ia caimacul în fața românilor, iar la alegerile din 2024 vă luați bătăiță. Altfel nu v-ați panica, în condițiile în care e suficient să nu fie votat ca să nu ajungă în situația de a guverna. Vă e frică însă și de guvernare, că sunt probleme grave cauzate de criza economică, criza socială și criza pandemică. De-asta ciolacu și cîțu vostru habar n-au ce să facă. Ba i-ar lăsa să-și ia castane din cauză că e grea guvernarea acuma, ba parcă le-ar da cu flit din prima de frică să nu le reușească guivernarea iar populația să vadă că se poate conduce o țară și fără furturi din bugetul țării, fără mișmașuri sau parandărături.
 • +29 (67 voturi)    
  hahaha (Duminică, 17 octombrie 2021, 16:51)

  hdd [utilizator]

  ăsta e guvernul viselor!
  n-o să-l voteze PSD și PNL în vecii vecilor.

  Mi-aș dori să iasă, dar au șanse 0 barat.

  O să pice guvernul ăsta, o să îl pună iohannis din nou pe Câțu și o să guverneze cu PSD-ul.

  Contrar tâmpeniilor debitate pe colo colo, niciun parlamentar nu își pune în pericol mandatul să nu vireze a doua propunere și să riște anticipate, dizolvând iohannis parlamentul.

  Fiecare a dat bani serioși să ajungă acolo. Și nu știe dacă mai iese. Deci a doua propunere a lui iohannis poate să fie și un urs panda, 100% va fi prim ministru.

  In România nu vor fi niciodată anticipate generate de parlamentari. Nu au coloană vertebrală pt așa ceva.


  Până atunci Câțu își vede de treabă.
  Naivii ăștia din USR zici că au 5 ani și acum au ieșit din grădiniță.
  Le doresc să mă contrazică și să pic eu de fraier.
  Ne auzim pe 1 Dec :)
  • +1 (21 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 octombrie 2021, 19:29)

   [anonim] i-a raspuns lui hdd

  • +1 (23 voturi)    
   Ai grijă ce-ți dorești că ar putea să se întâmple! (Duminică, 17 octombrie 2021, 20:20)

   Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui hdd

   Am mai spus într-un comentatiu anterior că PSD-ul e suspect de tăcut. E foarte posibil să voteze guvernul kamilaze al lui Cioloș.

   Îți dai seama cam șanse de succes va avea acest guvern cu o criză sanitară, una energetică și o a treia financiară în brațe + peste 80% din parlament, președintele, admninistrația de centrală & locală, CCR și avocatul poporului făcând tot ce e posibil ca guvernul să-și rupă gâtul cât mai răpid și cât mai complet.

   Peste toate astea mai avem în distribuție și personaje de comedie inegalabile precum Stelian, Goțiu și Fane Pălărie. Mare păcat că i-au scăpat pe Bulai & Voiculescu,
   • -2 (12 voturi)    
    USR sah la Romania (Duminică, 17 octombrie 2021, 23:40)

    ty [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

    Dupa prostia facuta de USR orice guvern va veni va fi cu mult mai slab decat guvernul Catu.
    Am mai trecut odata printr-o astfel de situatie. Dupa caderea guvernului Boc si a lui MRU au urmat guvernele: ponta, Ciolos, Grindeanu, Tudose si Danciila. Toate au fost cu mult mai slabe decat guvernul Boc. La terminarea acestor guvernari am ajuns la coada UE: nu aveam un sistem de sanatate reformat si spitale noi construite, nu autostrazi, educatia la coada lumii, bani risaipiti pe pensii speciale, in parlament si guvern se muncea pentru scaparea de justitie a talharilor, etc.
    - Un guvern USR, PSD, Aur - cunoscand naravul acestor partide cam cate zile va tine o astfel de alianta?
    - Un guvern USR sprijinit de PSD - am vazut guvernul zero a lui Ciolos
    - Un guvern PNL, UDMR sprijinit de parlamentarii care se tin de scaune - un guvern slab cu o majoritate ocazionala la cheremul majoritatilor conjuncturale din parlament.
    - un guvern PSD, PNL - o astfel de alianta nu a fost viabila ori de cate ori s-a incercat.
    • +1 (3 voturi)    
     la coada UE suntem (Luni, 18 octombrie 2021, 11:10)

     gwolf [utilizator] i-a raspuns lui ty

     datorita analfabetismului functional, politic si moral a peste 70% din populatia tarii. Care merita sa sufere la inflatie, la facturi, in spitale etc.

     Eu, dpdv material abia astept sa vina un guvern USL. Ma imbogateste, imbecilitatea lor in actul guvernamental, sinecurile si statul esuat, ma fac pe mine si alti antreprenori mai bogati! Pe spinarea latrailor si zombificatilor care-i voteaza. Ei vor plati preturi mai mari la bunuri si servicii, eu voi castiga mai mult si voi plati taxe mai mici datorita impotentei colectarii si populismului de a le tine mici!

     Dpdv moral si civic, sunt scarbit dar asta e pretul prosperitatii mele financiare, sa fiu nevoit sa traiescu cu lamaie.

     Asta nu inteleg bezmeticii (inclusiv aia spalati pe creier cu "guverne 0" - ce guvern poate fi mai mult de 0 intr-un singur an? logica elementara lipsa, din categoria celor 70% de mai sus)
     • -1 (3 voturi)    
      Prostia facuta de USR cu demolarea guvernului din (Luni, 18 octombrie 2021, 11:56)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui gwolf

      care au facut si ei parte o vom plati si din punct de vedere material cu totii.
      Legea a treia a prostiei a lui Cipolla detaileaza acest lucru.
 • -18 (48 voturi)    
  fara vlad voiculescu... (Duminică, 17 octombrie 2021, 16:52)

  maiorulmura [utilizator]

  ...ne ducem de ripa!
  • +5 (25 voturi)    
   Ai dreptate! (Duminică, 17 octombrie 2021, 20:07)

   Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui maiorulmura

   Merita înființat un guvern special pentru el. Sănătatea e o chestie mult prea măruntă pentru un spirit cu asemenea valențe napoleoniene. Probabil că-l țin la cutie pentru postul de ministru al sănătății planetare - când s-o ivi șansa.
  • -2 (4 voturi)    
   clar (Luni, 18 octombrie 2021, 0:46)

   Tovarasu' Spirala [utilizator] i-a raspuns lui maiorulmura

   nu scapam de pandemie fara vladut
 • +24 (44 voturi)    
  șansele sunt mici (Duminică, 17 octombrie 2021, 16:55)

  anonim3 [utilizator]

  99,9% din șanse sunt ca această propunere de guvern să fie respinsă categoric în Parlament, independent de calitatea persoanelor propuse.
  Atunci la ce folosește propunerea? Pe termen mediu ca să reprezinte un element de comparație cu guvernul Cîțu (dominat de „personalități” precum Bode, Câmpeanu sau Vîlceanu), precum și cu guvernul PSD-PNL-UDMR care se conturează la a doua strigare.
  • +11 (17 voturi)    
   Sansele sunt 0 (Duminică, 17 octombrie 2021, 19:16)

   Luk [utilizator] i-a raspuns lui anonim3

   Trebuie sa-i voteze PNL, PSD, UDMR si AUR.
   Asta-i tot.
   • +1 (3 voturi)    
    Doar PSD poate investi guvernul asta. (Luni, 18 octombrie 2021, 0:54)

    FortApache [utilizator] i-a raspuns lui Luk

    :)))
 • +13 (89 voturi)    
  Ca de obicei, USR are discurs decent si (Duminică, 17 octombrie 2021, 17:02)

  UnOarecare [utilizator]

  dorinta de mai bine pt Romania.

  Doar coruptii, incompetentii si prostii nu ii inghit.
  • -5 (53 voturi)    
   adica (Duminică, 17 octombrie 2021, 18:24)

   disraeli [utilizator] i-a raspuns lui UnOarecare

   90% dintre romani. asta este conform ultimului sondaj. usr are 10%. deci ce fericire pe noi. inteligentilor, competentilor, incoruptibililor, salvati-ne. sa duceti tara spre noi culmi de progres, spre fericirea intregului popor. amin!
   • +19 (41 voturi)    
    Stai locului (Duminică, 17 octombrie 2021, 19:18)

    Luk [utilizator] i-a raspuns lui disraeli

    Romanii voteaza si Dragnea, Basescu, Constantinescu, Nastase, primari in puscarie, primari pedofili si altele asmenea.
   • +1 (3 voturi)    
    90% dintre habauci, DA (Luni, 18 octombrie 2021, 11:35)

    gwolf [utilizator] i-a raspuns lui disraeli

    daca as pune, prin absurd si cu lamaie, 2 paralale pe acele sondaje si incep sa fac calculul, iese asa:

    - intentia de vot este acum sub 50%, sa spunem 45%
    daca aplici 90% la 45% rezulta - 41% dornici de votat USL+AUR.

    PAI SI? Ce e de mirare?

    Romania are 70% nevaccinati si tot vreo 60% dobitoci functionali. (in mare, imensa proportie cele 2 multumi se intersecteaza).
    Ce conteaza aia? ce rol au aia ca "cetatean" in dezvoltarea cetatii? nu contribuie la PIB decat marginal cu taxe infime, trag media culturala in jos, nu se educa, belesc ochii la TV sau la stiri online cu bahmutzeanca, tin spitalele ocupate acum ca le-a fost frica de cipurile 5G, circula cu numerele de BG iar din 5 cuvinte, 2 sunt "coaie" si 1 manca-tzs-ash!

    Raman restul care duc cat de cat pe spinarea lor acest stat semiesuat care, conform sondajelor tale primite cu lamaie, voteaza in proportia de 50% cu USR. De aici rezulta procentul tau de 10%! in realitate e mai mare dar nu sare de 15% pt ca efectiv NU ARE DIN CE!
 • -1 (51 voturi)    
  comparația post pe post (Duminică, 17 octombrie 2021, 17:07)

  anonim3 [utilizator]

  Marele minus al propunerii este Dan Barna la Externe, care este sub Bogdan Aurescu. Aici e o greșeală determinată și probabil asumată politic.
  Dragoș Pîslaru la Finanțe este de asemenea discutabil, deși oricum mai bun decât actualul titular.
  Plusuri clare Cristina Prună la Energie, Mihai Goțiu la Mediu, Iulia Popovici la Cultura.
  Câteva nominalizări la care nu prea avem încă elemente pentru evaluare, dar și câteva continuități solide pe performanță (Ghinea la Fonduri Europene, Drulă la Transporturi etc.).
  Per total dă pe plus, dar nu atât încât să dea pe spate pe cetățenii care nu au partizanate politice ferme.
  • -5 (43 voturi)    
   Bogdam Aurescu e un Securist arhicunoscut (Duminică, 17 octombrie 2021, 17:20)

   Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui anonim3

   deja. Asta cade in picioare oricine ar fi la guvernare.
   • +10 (32 voturi)    
    In ziua de astazi (Duminică, 17 octombrie 2021, 18:38)

    Mihail. [utilizator] i-a raspuns lui Fu Leng

    Nu mai e rusine sa fii securist, fiu de securist sau fiu de tortionar. Important e sa fii "om nou".
    • +2 (32 voturi)    
     Dap (Duminică, 17 octombrie 2021, 19:18)

     Luk [utilizator] i-a raspuns lui Mihail.

     Important e sa fii de la PNL, asa-i? ori de la PSD,
    • +4 (30 voturi)    
     Cioloș ce este? (Duminică, 17 octombrie 2021, 19:25)

     asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Mihail.

     Este fiu de milițian.
     • -1 (1 vot)    
      așa, și? (Luni, 18 octombrie 2021, 8:14)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

      Pușcăriașul de olteanu ce neam o fi?
  • -10 (34 voturi)    
   nu fac comparatii (Duminică, 17 octombrie 2021, 17:49)

   disraeli [utilizator] i-a raspuns lui anonim3

   dar e bine ca dispare aurescu. citeste despre reactia externelor la problema invatamantul in limba romana din ucraina. pentru aurescu este extraordinar ca limba romana se poate studia la fel ca engleza sau franceza in scolile din bucovina, nu ca limba materna cum pot sa o faca maghiari in romania. in acesta problema aurescu este un idiot si ar fi bine sa nu mai fie ministru in nici un guvern.
   • +8 (18 voturi)    
    Ești calificat să faci comparații?! (Duminică, 17 octombrie 2021, 20:34)

    Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui disraeli

    Aurescu e singurul ministru de externe român din ultimii vreo 70 de ani care chiar a reușit ceva.

    A fost responsabil de gestionarea conflictului cu Ucraina pentru delimitarea zonelor economice exclusive ale României și Ucrainei la Marea Neagră la curtea de arbitraj de la Haga la mijlocul anilor 2000. A obținut peste ceea ce spera oricine la București. E suficient să te uiți pe hartă ca să înțelegi asta. Mai mult decât atât, ucraineenii au acceptat decizia ceea ce în final a dus la căderea regimului Kucima.

    În privința educației în limba română din Ucraina, această țară a adoptat o lege ce exclude învățământul de stat în orice altă limbă decât ucraineana. Niciun ministru de externe străin nu poate schimba asta. Aurescu a obținnut ceva. Un număr de ore de limbă română e mai mjult decât nimic. Nu e vina lui Aurescu că statul român finanțează aiurea pe bani publici educația iredentistă maghiară din România.
    • 0 (4 voturi)    
     Aurescule tu esti bre? (Luni, 18 octombrie 2021, 0:59)

     FortApache [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

     Vezi ca ti-a scapat Crimea...printre buze :)))
     • 0 (0 voturi)    
      Da măi Năstase, eu sunt :) (Luni, 18 octombrie 2021, 16:07)

      Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui FortApache

      Nu ți-a trecut încă oftica?
  • +6 (38 voturi)    
   pe dracu (Duminică, 17 octombrie 2021, 18:56)

   Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui anonim3

   - barna e un zero pe linie
   - la finante oricine e mai bun
   - gotiu la mediu? de ce nu berceanu?
   - drula OK, dar ghinea?!?! Tu cred ca nu stii ce a "negociat" asta la pnrr si la ce a obligat Romania... Un exemplu din multe: sa nu ne mai incalzim cu lemne pana in 2025. Altii si-au negociat 2030-2035, desteptu' asta a "negociat" 2025. Performanta fooarte solida....
   • 0 (24 voturi)    
    Altul cu fake news (Duminică, 17 octombrie 2021, 19:59)

    sile_v [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

    Unde anume scrie in PNRR ca din 2025 e interzisa incalzirea cu lemne in Romania?

    Bai, mai minte lumea, dar parca nici chiar asa...
    • +1 (15 voturi)    
     da, altul cu fake news. adica tu. (Duminică, 17 octombrie 2021, 21:56)

     eyesopen [utilizator] i-a raspuns lui sile_v

     uite aici: https://mfe.gov.ro/wp-content/uploads/2021/09/e6f28710212d5a2d963ba440ce587a99.pdf
     pagina 187, reforma 6, pct. ii: "[...] pentru a
     diversifica mixul energetic pentru încălzire și răcire, utilizând alte materii prime decât
     biomasa forestieră".
     eu imi imaginez ca sunteti usor disperati ca daca incepe sa se vorbeasca mai tare despre asta nu mai prindeti nici 3% la viitoarele alegeri, dar hai, mai usurel cu minciunile.
  • -6 (16 voturi)    
   "dar nu atât încât să dea pe spate pe cetățenii" (Duminică, 17 octombrie 2021, 19:58)

   sile_v [utilizator] i-a raspuns lui anonim3

   IIsus, Maica Tereza si Sfantii Arhangeli Mihail si Gravil nu au fost disponibili pentru guvernul asta.

   Poate data viitoare.
 • -10 (56 voturi)    
  Analiza scurta dar interzisa (Duminică, 17 octombrie 2021, 17:15)

  Crop [utilizator]

  Premier Dacian Ciolos - caracter duplicitar impins prin toate pozitiile. Fiu de securist cu familie plina de securisti si chiar in campanie pazit de o securista speciala care e ceva la MAI. Din Septembrie 2020 cauta sa-l dea afara Macron si uite ca ne vine premier.
  Dragos Pîslaru - un mare nimeni care utilizeaza cuvinte (anvelopa salariala) pe care nu le intelege
  Alin Stoica- un nimeni scos din joben ce a dat gres ca prefect si doar il incurca pe Nicusor. Combinatozaur de fel dar la nivel mic. Tineti minte cand Ciolos se intreba de ce Berbeceanu se grabeste sa plece? Eh uite ca a venit Stoica.
  Dan Barna - no comment.
  George Cățean - necunoscut.
  Mihai Gotiu - team barna, mare sabotor ca si nevasta. Genul de ecologist de asfalt.
  Stelian Ion- Yes man. La orice.
  Nicu Falcoi - necunoscut.
  Claudiu Nasui - fiu de securist. Combinat cu Pruna. Facut ceva smenuri pe masura 3 la minister dar s-au oprit subalternii din mers. Revine ca deh, poate sterpeli niste meleoane.
  Cristian Ghinea- combinatozaur locotenent al lui Ciolos care cu al lui limbaj de scara de bloc, a cautat sa preia USR ca sa-l dea pe Nicusor afara. Cica expert pe fonduri europene dar nu se vad rezultatele. Lasati PNRR ca acolo e altceva. Ma refer la masura 3.
  Ionuț Mosteanu - absolvent de Bioterra, bait de Pitesti, Yes man la cei doi sefuti ( Barna si Ghinea). Front man-ul perfect.
  Cristina Pruna- gagica lui Nasui. In 2016 se ruga de Nicusor s-o pase sa candideze ca nici n-are cu ce plati chiria.
  Catalin Drula - un mare nimeni tranformat in vedeta. Tasu cu combinatii in transporturi iar el cu vuvuzela de Asociatia Pro Infrastructura ce urla tareee de cand a plecat el. Oricine poate verifica. Tipu a dat chix la licitatia de trenuri si cu sefutul din Transporturi cu copii blocati in tren de asta vara. Nu a pornit niciun proiect nou dar postacii ii atribuie lui ceea ce Bode a semnat. Bode fiind un Yes man. Sa continui proiectele, nu e meritul lui caci banii nu vin din buzunarul lui.
  Continui...
  • -10 (32 voturi)    
   Taci (Duminică, 17 octombrie 2021, 18:14)

   Dogul [utilizator] i-a raspuns lui Crop

   Șoșocule, o mai ții langa cu aberațiile?
   • +6 (18 voturi)    
    Alte explicatii ai? (Duminică, 17 octombrie 2021, 20:08)

    Crop [utilizator] i-a raspuns lui Dogul

    Inteleg ca partidul o da in sus si jos cu sosoaca dar...sa aveti un discurs elevat, n-ar strica.
    • 0 (0 voturi)    
     DAR de ce elevat? (Luni, 18 octombrie 2021, 16:37)

     gwolf [utilizator] i-a raspuns lui Crop

     analiza ta a fost una elevata? la modul in care i-ai descris pe lideri de ce te astepti la chestii elevate de la sustinatori sau simpli membrii

     referitor la analiza: pe 3/4 dintre ei i-ai etichetat ca fiind "nimeni"sau "necunoscut" sau fiu/fiica de ceva malefic sau ca n-avea bani de chirie. Poti sa justifici ce este atat de "intens" la aceasta analiza a ta?
     de cand criteriile nimeni sau fiu/fiica, sunt garantia esecului sau a proastei pregatiri?

     Te-a facut "SOSOC" pentru ca acesta intensa analiza a ta starneste emotie sau revolta printre oameni gen sosoci.
     In afara de Drula unde ai dat ceva detalii dar absolut nimic INTENS, restul... sosocisme.
  • -1 (19 voturi)    
   Nu e interzisa, frate (Duminică, 17 octombrie 2021, 19:19)

   Luk [utilizator] i-a raspuns lui Crop

   TI-e tie un pic rau, dar atat.
   • +2 (12 voturi)    
    Alt medic (Duminică, 17 octombrie 2021, 20:09)

    Crop [utilizator] i-a raspuns lui Luk

    Consultatii dai?
 • +2 (32 voturi)    
  Gotiu nu e bun la Mediu (Duminică, 17 octombrie 2021, 17:16)

  Ultimul_Templier [utilizator]

  Fiindca nu impusca ursi. Trebuie impuscati masiv ursii pina ajungem la cifra de 850. Atiti ursi avea Romania in 1950 si nimeni nu plingea c-ar fi prea putini. Tara suferea in tacere dar se descurca cu 850 de ursi.

  850 de ursi am zis? Hai, mai dau de la mine inca 150 ca sa fie o cifra semnificativa.
 • -5 (41 voturi)    
  Sa continuam... (Duminică, 17 octombrie 2021, 17:21)

  Crop [utilizator]

  Oana Toiu- o mare nimeni. Antreprenoare ceva si oengista dar nu se stie clar. Nici daca o intrebi cum e cu demisia si preavizul si habar n-are. Aceste informatii sunt esentiale ptr orive business dar tipa e un Yes woman si cauta atentie pe orice. Tiparul noului politician.
  Ioana Mihaila- stearsa si nepregatita managerial. A recunoscut si ea in presa straina( evident) si e team Ciolos. Semn ca VeVe s-a dat la o parte sau , aud' ca a fost dat la o parte ca nu a miscat nimic.
  Iulia Popovici- persoana necunoscuta.
  Tudor Pop- un mic nimeni. Parlamentar si mare fripturist din Team Barna care este doar un alt Yes Man. Cand se faceau comparatii la cate initiative a avut sau preluari, a iesit pe ultimul loc. Genul de oportunist usor de gasit in orice partid.
  Monica Berescu- necunoscuta.
  Corina Atanasiu- necunoscuta dar in poze arata precum o comunista. Poate stie ce face.

  In caz ca trece guvernul vor acuza PNL ca nu pot misca nimic in ministere desi fostul USR are multi oameni acolo.

  In cazul in care nu trece guvernul postacii vor anunta ca USL traieste, trecand peste faptul ca fostul USR a votat cot la cot cu PSD.

  Pentru postaci: nici partidele celalalte nu-s mai bune dar nici asta. E doar aceeasi Marie cu alta palarie.
  • +8 (20 voturi)    
   Iulia Popovici (Duminică, 17 octombrie 2021, 18:47)

   Sumner [utilizator] i-a raspuns lui Crop

   Iulia Popovici, critic de teatru, fost consilier al ministrului Culturii Corina Șuteu. Deci - e de-a casei!
  • -4 (16 voturi)    
   Sa continuam: crop - postac PNL (Duminică, 17 octombrie 2021, 20:02)

   sile_v [utilizator] i-a raspuns lui Crop

   Dar trebuie sa apreciem nota personala a medsajului, exact cum a cerut seful
   • -3 (13 voturi)    
    Nu sunt un postac ca tine (Duminică, 17 octombrie 2021, 21:49)

    Crop [utilizator] i-a raspuns lui sile_v

    Ci doar unu din multii care au fost rugati sa-i sustina pe useristi, asa ca mi-am facut temele. Daca nu iti impart opinia, nu inseamna ca sunt postac PNL.

    App...PNL a dat o amanare de rate in timp ce USR a zis ca nu intra la guvernare. Vezi 2020.
    • 0 (8 voturi)    
     Ei, nu esti... (Duminică, 17 octombrie 2021, 23:20)

     midufi [utilizator] i-a raspuns lui Crop

     doar ca nu plangi dupa Câțu...
     • 0 (0 voturi)    
      Inseamna ca tu ai un bol ceva (Luni, 18 octombrie 2021, 8:00)

      Crop [utilizator] i-a raspuns lui midufi

      De vezi tu cine sunt eu.

      P.S sustinere=bani donati
 • +8 (12 voturi)    
  ??? (Duminică, 17 octombrie 2021, 17:32)

  falcoind [utilizator]

  și dacă e votat vom avea situația din 17 noiembrie 2015 până la 4 ianuarie 2017. Parlamentul o sa voteze legile propuse de acest guvern in sensul, nici vorba.
  • +1 (1 vot)    
   Exact! E guvernul kamikaze (Luni, 18 octombrie 2021, 15:48)

   Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui falcoind

   Evident că asta se va întâmpla. Dacă Cioloș reușește să adune voturile necesare nu va putea totuși guverna. O să târâie targa pe uscat câteva luni doar că să-i asigure o victorie zdrobitoare PSD în primăvară.

   Dacă au ales varianta iresponsabilă a la Dragnea a doborârii propriului guven. atunci măcar trebuiau să aibă minimul bun simț de a-și asuma consecințele și să forțeze anticipate cât mai devreme.

   Sigur că și anticipatele din Noiembrie sau Decembrie 2021 ar fi câștigate de PSD dar cu un scor mult mai mic ca-n Martie sau Aprilie 2022. În plus s-ar evita lunile de paralizie guvernamentală și legislativă
 • -2 (28 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 octombrie 2021, 17:37)

  [anonim]

  • -1 (1 vot)    
   ție-ți (Luni, 18 octombrie 2021, 8:20)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui

   place să folosești cuvinte pe care de fapt nu le înțelegi dar crezi că dă bine la tanti Aglaia.

   distopie sf [At: DN3 / Pl: ~ii / E: fr dystopie] (Med) Anomalie care constă în situarea unui organ anatomic în alt loc decât cel normal.

   Ia zi, care ... organ e în locul altuia, mai ales în cazul ”etc.” menționat de tine.
   • 0 (0 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Luni, 18 octombrie 2021, 12:59)

    [anonim] i-a raspuns lui nahir

 • +6 (36 voturi)    
  Stelian Ion (Duminică, 17 octombrie 2021, 17:53)

  StefanB52 [utilizator]

  este semnalul ca nici ei nu vor sa fie votat acest guvern.
  • +1 (1 vot)    
   Și eu sunt de aceeași părere (Luni, 18 octombrie 2021, 15:54)

   Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui StefanB52

   Ceea ce mă deranjează e faptul că joacă de o săptămână cacelamaua guvernării în condițiile în care nu cred că vor să guverneze.

   Cea mai periculoasă chestie e faptul că PSD & AUR (poate chiar și PNL) ar putea juca la offside respectiv să voteze guvernul kamikaze. Asta va distruge USR (ceea ce nu-i nicio pagubă), dar mult mai grav decât atât, va arunca România în haos pentru luni bune de acum înainte...
 • +4 (36 voturi)    
  Lipsesc (Duminică, 17 octombrie 2021, 17:55)

  BernierC [utilizator]

  Nadia la paralele si Dan Grecu la inele!
  • -1 (23 voturi)    
   nu se putea (Duminică, 17 octombrie 2021, 18:16)

   disraeli [utilizator] i-a raspuns lui BernierC

   cei doi au fost CAMPIONI! nu trebuia sa folosesti ironia in acest fel. Nadia si Grecu nu merita asta.
 • +12 (26 voturi)    
  Vai de tara asta (Duminică, 17 octombrie 2021, 18:02)

  cineva_nimeni [utilizator]

  O sa mai dureze, probabil, inca 30 de ani sarada asta trista, cu fripturisti balosi, securisti si pui de securisti, neica nimeni si chestii sinistre impinse de la spate de diferite grupuri de interese, toti facand temenele la banul public. A fost vai de noi, este vai de noi, va fi vai de noi in continuare pana in clipa in care ne vom da seama ca nu merge "democratia" asta in bataie de joc, minunat parodiata in "Caderea Constantinopolului" si in alte filme romanesti de exceptie de dupa '89, cu partidulete aparute ca ciupercile dupa ploaie, puse pe hartie de golani, golanasi, bisnitari si lte fiinte "emerite" care se saturasera sa se descurce onorabil pe vremea lui Ceasca si au luat taurul de coarne!
  Va intreb pe toti cei care postati aici vremelnic (nu pe aia cu "carte de munca" in domeniu), de unde vreti schimbare in bine, cand, in 2002, la BAC, ramaneam stupefiat de faptul ca o colega de clasa se dadea de ceasul mortii ca e plicul subtire pentru supraveghetori (asa intelegeau majoritatea ca se trece examenul maturitatii si se bazau pe faptul ca eu si inca vreo doi amestecati pe acolo chiar stim matematica si ne pricepem la romana) si ca NE VOM FACE DE RAS!!! De parca ar fi venit la ei careva dintre profesori sa le bata obrazul ca nu e spaga doldora ca la celelalte clase!
  Degeaba ne torturam singuri creierii, degeaba ii "anchetam" pe ministrii astia de hartie igienica (cartonul pare mai zdravan decat coloanele lor vertebrale), tot ce vor gastile de bisnitari-securisti-tradatori de tara se va face, pentru simplul fapt ca multi urla ca e birocratie, spaga, nepricepere si nepotism, dar cand e sa rezolve ceva, exact la aceleasi metehne se dedau. Ipocrizia ingroapa Romania! (poate ca asa trebuie sa-mi incep comentariul)
 • +2 (26 voturi)    
  O alta limba, un alt aer... (Duminică, 17 octombrie 2021, 18:07)

  Lucky1 [utilizator]

  Cat de diferit este Ciolos fata de restul clasei politicienilor care s-au aciuiat si perindat prin Parlament?!

  " A greși e cât se poate de uman, a fi lipsit de onestitate și de bună-credință este o lipsă de caracter în momente calme și o ticăloșie în momente de criză."

  Cuvinte care descriu quintesenta generozitatii si crestinatatii. Niciodata nu le-am auzit de la ai nostri "bravi" damboviteni. Si m-am mirat, de ce? De ce nu le rostesc, doar ipocrizia este a doua lor natura, dupa lacomie?

  Singurul raspuns logic ar fi: pentru ca le este frica de aceste cuvinte, iar frica domina orice alt sentiment, este mai puternica decat lacomia, minciuna, ipocrizia, etc.
  Asa cum o vorba romaneasca spune din batrani: "i-e frica ca dracului de tamaie".
 • +1 (35 voturi)    
  Vlad Voiculescu unde e? (Duminică, 17 octombrie 2021, 18:25)

  Nyk1 [utilizator]

  Sau până la urmă Cioloș admite tacit că Câțu a avut dreptate să-l demită?
 • -4 (36 voturi)    
  Oamenii astia nu sunt prosti, nici tampiti (Duminică, 17 octombrie 2021, 18:45)

  Razvan_M [utilizator]

  ... nu se poate spune despre ei nici ca sunt iresponsabili. Sau dusi cu pluta. Ca nu sunt securisti, turnatori, excroci pe fonduri europene, pensionari de lux la 40 de ani, pui de comunisti sau adulatori ai comunismului. USR-ul a dovedit de nenumarate ori ca este singurul partid responsabil din Romania si ca este singurul partid care are oameni capabili sa conduca Romania. Sa Salveze Romania! Asa se si numeste: Uniunea Salvam Romania!
  • +1 (19 voturi)    
   Stai liniștit (Duminică, 17 octombrie 2021, 20:39)

   Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui Razvan_M

   Acum are șansa istorică să-și dovedească iresponsabilittea celor ce mai aveau încă dubii :)
  • 0 (0 voturi)    
   sunt habarnisti (Luni, 18 octombrie 2021, 8:15)

   credinciosul [utilizator] i-a raspuns lui Razvan_M

   si nu e tot!
 • +4 (30 voturi)    
  Si viitorii presedinti ai Romaniei? (Duminică, 17 octombrie 2021, 18:46)

  Mihail. [utilizator]

  Emanati de USR, care sunt?

  Astia se tin de fantasme, in timp ce AUR-ul creste in carate...
 • +2 (28 voturi)    
  gotiu ministru? (Duminică, 17 octombrie 2021, 19:09)

  panduru [utilizator]

  In viata mea n-am vazut o alegere mai absurda!
  • 0 (0 voturi)    
   da măi, (Luni, 18 octombrie 2021, 8:25)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui panduru

   ce neserioși. Te-au ratat pe tine, înțeleptul lumii.
 • -10 (26 voturi)    
  E timpul sa facem toti un pas inapoi (Duminică, 17 octombrie 2021, 19:13)

  galeo [utilizator]

  Nu sunt votant USR, dar trebuie sa recunosc ca acest guvern e un compromis acceptabil in acest moment.
  Cred ca e momentul sa renuntam la orgolii si sa facem un pas in spate, mai ales cei din PNL.
  Eu voi face un pas inapoi si ma voi vaccina daca si PNL da un pas inapoi votand acest guvern.
 • +8 (28 voturi)    
  votam USR si devenim liberi prin vaccinare (Duminică, 17 octombrie 2021, 19:24)

  cercetasul [utilizator]

  Din programul USR, cu copy-paste:
  1) Utilizarea certificatului sanitar pentru accesul la muncă a tuturor
  angajaților din sistemul public și pentru cei din sistemul privat care intră
  în contact cu publicul, mergând până la suspendarea / întreruperea
  contractului de muncă în caz de refuz.
  2) Plan de ridicare a restricțiilor de acces și circulație strict condiționat de
  rata de vaccinare a populației eligibile într-o comunitate, pe lângă rata
  de incidență
  3) Eliminarea indemnizatiei pentru concediu de carantină pentru
  persoanele nevaccinate.
  • -3 (25 voturi)    
   Ti-am dat un plus pentru ca sunt masuri bune (Duminică, 17 octombrie 2021, 20:10)

   sile_v [utilizator] i-a raspuns lui cercetasul

   Cand ai mii de oameni gata sa moara in UPU si prin salvari, ca nu mai e loc la ATI, trebuie luat taurul de coarne.

   Trebuie sa mai faci si ce este bine pentru tara, nu doar sa mergi populist pana in panzele albe, evitand sa iei masuri ca sa nu superi populatia.

   Si astia de la USR par singurii clasa noastra politica gata sa faca ce trebuie facut.
   • +3 (5 voturi)    
    Dictatura nu a fost niciodata o solutie (Duminică, 17 octombrie 2021, 22:45)

    galeo [utilizator] i-a raspuns lui sile_v

    Nicaieri
    • 0 (0 voturi)    
     serios? (Luni, 18 octombrie 2021, 16:48)

     gwolf [utilizator] i-a raspuns lui galeo

     se pare ca nu prea stii cum a trecut UK prin WW2 atunci... sau Franta lui de Gaulle si Japonia lui Hirohito dupa razboi.
   • +1 (7 voturi)    
    Si Stalin sau Hitler (Duminică, 17 octombrie 2021, 22:46)

    galeo [utilizator] i-a raspuns lui sile_v

    Credeau ca fac numai bine popoarelor lor.
    • 0 (0 voturi)    
     si Ceausescu la fel... (Luni, 18 octombrie 2021, 11:30)

     bancher [utilizator] i-a raspuns lui galeo

     ce se mai credea erou,.
  • +3 (15 voturi)    
   Mie îmi place (Duminică, 17 octombrie 2021, 20:32)

   Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui cercetasul

   „Dezvoltarea lanțului de producție a bateriilor, inclusiv prin exploatarea grafitului și a prelucrării grafitului în grafen”.
  • +4 (8 voturi)    
   Da, Impfung macht frei... (Duminică, 17 octombrie 2021, 23:12)

   nimeni_ [utilizator] i-a raspuns lui cercetasul

   Orice masura buna din programul lor de guvernare cum ar fi desfintarea pensilor speciale sau a sectiei speciale este complet anulata prin cele 3 puncte de mai sus care puse in practică ar transforma România întrun stat Apartheid.
   Datorita acestor masuri USR devine la fel de nociv ca mafia transpartinica PSDPNLUDMR.
 • +5 (17 voturi)    
  Iata democratie originala! (Duminică, 17 octombrie 2021, 20:03)

  Idiotul_fUtil [utilizator]

  Guvern format dintr-un partid sub 10% si bonus Arafat sef pe viata la DSU. Briliant!
 • -5 (23 voturi)    
  LASITATE PSD, PNL, UDMR, PMP, AUR, etc (Duminică, 17 octombrie 2021, 20:35)

  cristian.l [utilizator]

  ..... nu au niciun drept legitim sa comenteze si trebuie sa voteze un guvern minoritar USR. Au avut posibilitatea sa propuna un prim ministru si niciunul nu si-au aratat intentia ca vor sa guverneze motiv pentru care s-a vazut in mod evident lasitatea tututor partidelor gandidu-se doar la cat de mult vor fi afectate in sondaje daca isi asuma guvernarea in astfel de conditii.
  Caracterul unui partid il vezi si in astfel de situatii, la greu, ca la bine se vor inghesui toti.
  De ce nu a iesit Ciolacu sa se bata in piept ca face majoritate si isi doreste sa conduca - ca e un las si asteapta ca ceilalti sa se erodeze..... doar apare si comenteaza de ceilalti dar in rest esti un lider de nimic.
 • 0 (10 voturi)    
  La timpuri noi (Duminică, 17 octombrie 2021, 20:48)

  Zummm [utilizator]

  Pui de secu noi Chiar e lux, mai schimbam placa
 • -2 (12 voturi)    
  Specialisti (Duminică, 17 octombrie 2021, 20:49)

  Sarcasm [utilizator]

  Nu-mi vine sa cred cati specialisti avem in aceste comentarii. Cu voi dragilor, o punem de un guvern cu care Romania va fi salvata. Bai desteptilor, pe unde va ascundeti cand este vorba de votat? Stati in spatele monitoarelor si va dati cu parerea manipuland nescolitii romaniei. Numai troli p'aici...
 • 0 (16 voturi)    
  Specialisti unul si unul (Duminică, 17 octombrie 2021, 21:03)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  multi au frecat menta prin ong-uri si nu au muncit nicimacar un an cumulat. Despre „specialista” in epilari Mihaila, nu mai spun - se știe.
 • -2 (6 voturi)    
  Huh (Duminică, 17 octombrie 2021, 21:11)

  asx [utilizator]

  Ati renuntat in sfarsit la invizibilul Teleman.
 • 0 (6 voturi)    
  PNL va face alianta cu PSD si AUR nevotand guvernu (Duminică, 17 octombrie 2021, 22:27)

  cristian.l [utilizator]

  Daca PNL nu negocaza cu PSD formarea unui guvern ma intreb cu cine va forma majoritate cand scuipa pe gura catre USR sa se duca sa faca majoritate cu PSD si AUR.

  Daca nu voteaza pentru un Guvern USR sa intelegem ca PNL face majoritate cu PSD si AUR in Parlament.

  Asadar meciul va fi 1 - 1 dupa ce Ciolos va pica.

  Dupa aceea faceti dracului pace si instalati rapid un guvern ca de aia v-am sustinut sa ajungeti la putere.
 • 0 (4 voturi)    
  bafta (Duminică, 17 octombrie 2021, 23:49)

  John_Re [utilizator]

  acu' ramane de vazut cum va juca PSD-ul.
 • +2 (2 voturi)    
  Hai sa ne jucam (Luni, 18 octombrie 2021, 0:48)

  tomtom [utilizator]

  de-a democratia.. ce pierdere de vreme pe banii nostri. clasa politica romaneasca e o gluma proasta de la presedinte pana la ultimul consilier de la sat. insa e reflectia societatii, asa ca sa nu fim chiar asa de tristi, ca ii meritam
 • 0 (0 voturi)    
  Ministerul Dezvoltării (Luni, 18 octombrie 2021, 7:12)

  Lake123 [utilizator]

  Mibisterul Devoltării, trebuie desființat. Este opera PSD prin Ponta și Dragnea, de a beneficia și altcineva, nu numai țara de fondurile care vin la acest minister. Dezvoltarea e treaba fiecărui minister. El știe mai bine ce, cum și când să-și dezvolte activitatea. Toate fondurile țării, trebuie administrate de guvern, numai prin Minsterul de Finanțe.
 • +1 (1 vot)    
  Prognoză, (Luni, 18 octombrie 2021, 7:43)

  n italy [utilizator]

  Excelent program de guvernare.Ar elimina birocrația și hoția.Dar tocmai de aceea vor sări ca arși tv-urile latrină bine plătite de cele trei Ciume și politicienii veroși să găsească orice nod in papură acestui program.E o luptă pe viață și pe moarte pentru această tagmă a hoților care a acaparat țara de 30 de ani,așa că nimeni nu va vota asa ceva in afară de USR !
 • 0 (0 voturi)    
  Nicio sansa (Luni, 18 octombrie 2021, 17:15)

  Tritonul [utilizator]

  Deci guvernul in cauza nu are nicio sansa sa fie votat. Cum sa le treaca prin minte la USL-isti sa ajunga Gotiu ministrul mediului, cand ei se finanteaza din mafiile de mediu cu doua maini? Ar fi chiar culmea, sa aiba Romania un ministru al mediului care chiar sa lucreze pentru protectia mediului. Nu s-a mai pomenit asa ceva si primii socati ar fi angajatii ministerului, instruiti de decenii sa musamalizeze tot, sa aprobe orice dezastru. Ar suferi un scurt-circuit cerebral.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by