Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a fost numit consilier onorific al prim-ministrului, activitate neremunerată, potrivit unei decizii publicate joi seara în Monitorul Oficial. Ben Oni Ardelean a rămas în acest an fără permis după ce a fost prins cu alcoolemie peste limita legală. Acesta a spus atunci că va face contestație pentru că a luat "doar niște pastile de inimă". În 2019, Ben Oni Ardelean a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor, după care și-a cerut scuze. Tot joi, Cîțu l-a numit consilier de stat în cancelaria premierului pe Horia Scarlat, indicat de jurnalista de la ProTV drept cel care a agresat-o la Congresul PNL

HotNews.roFoto: Hotnews

Numirea lui Ben Oni Ardelean a fost semnată joi de premierul Cîțu și publicată seara în Monitorul oficial.

Click pentru a deschide

În luna aprilie a acestui an, deputatul PNL Ben Oni Ardelean a rămas fără permis după ce a fost prins de polițiștii din București în timp ce conducea cu o alcoolemie peste limita legală. Contactat de HotNews.ro, parlamentarul a spus că va face contestație pentru că a luat "doar niște pastile de inimă".

În luna iunie 2019, deputatul PNL Ben Oni Ardelean a avut o reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor, cărora nu li s-a permisul accesul la ședința Comisiei de Politică Externă, el spunându-le că nu mai acceptă "niciun fel de tupeu și nesimțire". Mai mult, deputatul i-a amenințat cu retragerea acreditării, pentru chestiuni "legate de nesimţire şi tupeu". Ulterior, deputatul a intervenit telefonic la Realitatea TV și și-a cerut scuze, susținând că este stresat.

Ben Oni Ardelean este la al doilea mandat de deputat și a fost și senator (2012-2016 ), sub sigla PNL.

Tot joi, premierul Florin Cîțu l-a numit pe Horia Scarlat în funcția de consilier de stat în cadrul cancelariei prim-ministrului. Scarlat este director în Poliția Locală București și este cel indicat de jurnalista Iulia Gârbacea de la Pro TV drept cel care a bruscat-o și a împiedicat-o să filmeze, la Congresul PNL de sâmbătă, luându-i telefonul și aruncându-l de pământ.