Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seară că își va da demisia de la conducerea PSD dacă va avea vreun dosar penal.

Marcel CiolacuFoto: Agerpres

”Nu mi-e frică de nimic. Dacă se găsește ceva, voi face pasul înapoi. Sunt și alți colegi din PSD care pot prelua conducerea. Pentru mine contează mai mult PSD. Dacă mi se face vreun dosar penal, în acel moment plec din fruntea PSD. Eu nu pot să mut această luptă, incorectă, pe PSD”, a spus Ciolacu la B1 TV.

”Nu înseamnă că dacă mie mi se face vreo nedreptate, să scufund PSD. Sunt pregătit să fac pasul înapoi dacă se vor face nedreptăți asupra mea. E un principiu peste care nu poți să treci. O să mă lupt în justiţie, dar eu nu pot să mut această luptă, până la urmă incorectă, şi să o transfer pe partid.

Şi aşa trebuie să facă orice partid. Îţi asumi şi bunele şi relele când accepţi să fii preşedintele partidului. Sunt pregătit în orice moment să fac pasul înapoi în cazul în care există sau se face un abuz împotriva mea”, a afirmat liderul PSD.

Referințe: