Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat numirea lui Dan Vîlceanu, fost lider local al Tineretului Social Democrat, în funcţia de ministru al Finanţelor în guvern, afirmând că acesta nu este „chiar din produsele high class” ale social-democraților, relatează News.ro.

Marcel CiolacuFoto: Captura video

„Sincer, nu este chiar din produsele high class ale Partidului Social Democrat şi veţi vedea în următoarele luni de prestaţie la Ministerul Finanţelor”, a afirmat Ciolacu, adăugând că „marea problemă este că în continuare în acest moment domnul Cîţu mai este prim ministrul României”.

„În continuare, avem o pepinieră destul de bună şi pentru celelalte partide. Sincer, nu este chiar din produsele high class ale Partidului Social Democrat şi veţi vedea în următoarele luni de prestaţie la Ministerul Finanţelor, dar, oricum, bine că am scăpat de domnul Cîţu de la Finanţe”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la B1 Tv.

Dan Vîlceanu, propus de Florin Cîțu pentru funcția de ministru al Finanțelor, a depus miercuri jurământul la Cotroceni, într-o ceremonie care a durat mai puțin de 4 minute.

Învestirea acestuia în funcție a venit după ce a fost validat mai devreme în cursul zilei de miercuri pentru funcția de ministru al Finanțelor de Biroul Politic Naţional al PNL, convocat de către premierul Florin Cîțu și de susținătorii acestuia.

Singurul vot împotrivă a fost al lui Ludovic Orban.

Citește și: