Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat joi, la trei ore de la anunțul eliberării lui Liviu Dragnea și i-a urat acestuia multă sănătate. Actualul președinte al social-democraților nu a dorit să comenteze atacurile predecesorului său pentru că Liviu Dragnea este acum "o persoană privată".

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște.
  • Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale.
  • #NoulPSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

Liviu Dragnea - încarcerat din 27 mai 2019 după ce a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare - a fost pus în libertate joi după-amiază, după ce a stat 2 ani și 2 luni în închisoare. La Penitenciarul Rahova au venit iubita acestuia, Irina Tănase, dar și câțiva susținători, care au strigat "Libertate". "A fost o perioadă de 2 ani și 2 luni de suferință și abuzuri", a susținut Liviu Dragnea, la ieșirea din închisoare.

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa PSD, în prima sa declarație publică după eliberarea condiționată, susținând că s-a transformat într-un "partid de operetă, condus de oameni lași".

Liderii PSD au evitat inițial să comenteze decizia de eliberare a fostului președinte de partid. Primii care au făcut declarații în spațiul public au fost Codrin Ștefănescu, Ionel Arsene și Carmen Dan care, de altfel, i-au rămas fideli lui Dragnea pe parcursul celor doi ani în care acesta a stat în închisoare.