Fostul secretar general al Guvernului Orban Antonel Tănase a fost ales, miercuri seară, în funcţia de preşedinte al PNL Sector 3. Ludovic Orban a fost prezent la Conferinţa de alegeri şi a afirmat că Tănase i-a stat alături în ultimii 20 de ani, potrivit News.

Antonel TanaseFoto: AGERPRES

Antonel Tănase a primit 324 de voturi, iar Claudia Benchescu 151.

Violeta Vijulie, înscrisă şi ea iniţial în cursă, s-a retras în favoarea lui Benchescu.

Antonel Tănase este un apropiat al lui Ludovic Orban, care a participat la conferinţa de alegeri.

Orban a afirmat că Tănase i-a stat alături în ultimii 20 de ani.

Antonel Tănase a fost secretar general al Guvernului Orban şi a demisionat în 8 decembrie 2020, urând succes noului Executiv.

Candidatul susţinut de Florin Cîţu, Pavel Popescu, a câştigat alegerile pentru preşedinţia PNL Sector 4

Pavel Popescu a câştigat, marţi seară, alegerile interne din cadrul filialei Sector 4 a PNL, după ce a obţinut 395 de voturi.

Mihai Belu a fost votat de 201 dintre delegaţii prezenţi la Conferinţă.

Pavel Popescu a fost susţinut de către premierul Florin Cîţu, care i-a transmis felicitări.

”Felicitări, Pavel! Împreună suntem echipa câştigătoare”, a scris Cîţu pe Facebook, la finalul alegerilor.

Florin Cîţu şi-a exprimat susţinerea pentru Pavel Popescu în discursul din cadrul Conferinţei de alegeri.

Cîţu a afirmat că-l susţine pe Popescu, care a avut curajul să-l susţină la rândul său.

”PNL nu este o dictatură şi vă rog pe cei care sunteţi sunaţi şi ameninţaţi să ieşiţi public şi să spuneţi acest lucru”, a declarat premierul.

Monica Anisie, care îl susține pe Cîțu, a câştigat alegerile pentru conducerea filialei PNL Sector 2

Fostul ministru al Educaţiei Monica Anisie a câştigat, luni seară, alegerile pentru funcţia de preşedinte al PNL Sector 2, potrivit News. Monica Anisie a obţinut 248 de voturi, în timp ce contracandidata sa, Oana Nicolescu, a obţinut 173 de voturi.

Monica Anisie şi-a exprimat susţinerea pentru Florin Cîţu la funcţia de preşedinte al PNL, apărând chiar alături de el în momentul în care acesta şi-a anunţat candidatura.

Cristian Băcanu, susţinător al premierului Florin Cîţu, a pierdut alegerile pentru şefia PNL Sector 5, în faţa lui Dan Meran, cel susținut de Ludovic Orban

Cristian Băcanu, susţinător al premierului Florin Cîţu în cursa pentru preşedinţia PNL, a pierdut vineri alegerile pentru şefia PNL Sector 5, în faţa lui Dan Meran, informează News.ro. Premierul este membru al acestei filiale, însă nu a fost prezent, fiind plecat în teritoriu. Ludovic Orban a participat la Conferinţa de alegeri, susţinându-l pe Meran.

Cristian Băcanu, până acum preşedinte al PNL Sector 5, a pierdut funcţia la scrutinul care a avut loc vineri. Băcanu a obţinut 180 de voturi, iar Dan Meran 220 de voturi.