Vineri seară, la scurt timp după ce liberalul pe care l-a susținut la şefia PNL Sector 5 a pierdut alegerile în fața candidatului susținut de Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu a decis să părăsească grupul de WhatsApp al PNL Sector 5, filială din care face parte.

Florin CituFoto: Agerpres

Cristian Băcanu, susţinător al lui Florin Cîţu în cursa pentru preşedinţia PNL, a pierdut vineri seară alegerile pentru şefia PNL Sector 5, în faţa lui Dan Meran. Premierul, care este membru al acestei filiale, nu a fost însă prezent, el fiind plecat în teritoriu. A participat în schimb Ludovic Orban, care l-a susținut pe Meran.

În grupul de WhatsApp al PNL Sector 5, liberalii din tabăra Orban sărbătoreau: „La S5 majoritatea a hotărât: Ludovic Orban președinte!”

Conform unei capturi ce surprinde discuția purtată dupa anunțarea rezultatului votului, a fost schimbat inclusiv numele grupului - din „PNL Sector 5” în „PNL Sector 5 #TeamOrban”.

„Pentru colegii noștri care nu știu încă în ce filială se găsesc, tocmai am schimbat denumirea acestui grup”, a fost anunțul administratorului grupului.

Tot el a venit ulterior cu precizarea: „Sper să nu părăsească nimeni grupul și să rămânem uniți”.

Prea târziu însă, la doar câteva secunde utilizatorul „Florin Cîţu a ieșit din grup”.

Click pentru a mări