​​Liderul interimar al PSD Vrancea, Nicușor Halici, a propus miercuri excluderea din partid a consilierului județean Ioan Micu care a avut un comentariu suburban pe Facebook la adresa lui Clotilde Armand.

Nicusor Halici, PSDFoto: Captura video

„Organizația PSD Vrancea se dezice total de comentariul făcut în nume personal de consilierul județean Ioan Micu pe contul de Facebook al unui membru USR. PSD Vrancea nu acceptă sub nici o formă și în niciun mediu o astfel de atitudine, fie ea publică sau privată. Drept urmare, voi solicita excluderea dl. Ioan Micu din organizația județeană a PSD Vrancea”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Halici.

Într-un comentariu la o postare a deputatului USR Ionuț Moșteanu, în care acuza agresarea în trafic a primarului sectorului 1, consilierul PSD de Vrancea a scris că ”în Franța era răpită și violată zile în șir, aoleuu stai că asta îi convenea bebelușei albe de Guadelupe”. După ce un alt utilizator Facebook i-a atras atenția că nu îi face cinste mesajul, Ioan Micu a replicat că ”este un pamflet și trebuie tratat ca atare”.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat după comentariile făcute pe Facebook de consilierul județean PSD, Ioan Micu, a declarat pentru Hotnews, șeful instituției, Csaba Asztalos.