USR-PLUS condamnă "violenţa inacceptabilă" asupra lui Clotilde Armand din această dimineaţă și spune că în ultimele săptămâni Armand a fost hărțuită tot mai agresiv, după ce a deranjat grupurile de interese "abonate la banii publici".

USR-PLUSFoto: Inquam Photos / George Calin / Digi 24
  • "USR PLUS condamnă violenţa inacceptabilă asupra lui Clotilde Armand din această dimineaţă, violenţă alimentată de linşajul mediatic la care a fost supus primarul Sectorului 1 încă de la preluarea mandatului.
  • Clotilde Armand a deranjat grupurile de interese abonate la banii publici şi, de aceea, în ultimele săptămâni, a fost hărţuită tot mai agresiv: filaje în faţa casei, saci de gunoi aruncaţi pe treptele Primăriei, ştiri false la televiziuni de casă, ameninţări cu referendumuri de demitere. Acum, agresiune fizică.
  • În această dimineaţă, un bărbat a atacat-o la un semafor, i-a lovit maşina cu pumnii şi a încercat inclusiv să deschidă uşa autoturismului.
  • Este un drum lung, dar nu ne vom lăsa sub nicio formă intimidaţi! Ne-am asumat această luptă şi o continuăm, fără nicio excepţie! Clotilde, suntem alături de tine!", au scris reprezentanţii USR, miercuri, pe Facebook.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că miercuri dimineață, când era în mașină, la semafor, un bărbat agresiv ar fi lovit cu pumnii în geamul autoturismului și ar fi încercat să îi deschidă portiera. Acest incident vine pe fondul conflictului primarului cu Romprest, iar Clotilde Armand a acuzat în mai multe rânduri "diverse tehnici de intimidare” în scandalul cu compania de salubrizare.