​După ce în cursul zilei au forțat un puci în partid, nemulțumiții din PNL fac un pas înapoi în războiul cu Ludovic Orban. „A fost o rugăminte a președinților din filiale, nu e nimic războinic. Considerăm că acum e mult mai important să dăm un guvern rapid. Am considerat că discuțiile noastre în partid pot fi amânate. Acum importantă e țara, este impotantă stabilitatea și oferirea un guvern și a unui program de guvernare extrem de eficient”, a declarat prim-vicedintele Rareș Bogdan.

Rares BogdanFoto: Captura video

„Nu există neînțelegeri”, a insistat el într-o intervenție la Digi 24, adăugând că dezbaterea e firească.

„Împreună cu Ludovic Orban, Robert Sighiartău, Emil Boc, Alina Gorghiu, Ilie Bolojan, Dan Motreanu și ceilalți colegi din conducerea PNL vom face tot ce trebuie ca PNL, USR-PLUS și UDMR să ofere un guvern extrem de competitiv.

E o atmosferă vie, nu e ca în partidele comuniste sau socialiste să i se pună cuiva pumnul în gură”, a mai spus Rareș Bogdan.

HotNews a scris că înțelegerea parafată de Ludovic Orban și șefii USR- PLUS și UDMR a stârnit nemulțumiri în tabăra liberalilor, lideri ai partidului, printre care Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, nefiind de acord cu cedarea ministerelor Dezvoltării și Fondurilor Europene. Potrivit unor surse liberale, aceștia au încercat convocarea unei ședințe a conducerii partidului în această seară, însă în final au renunțat.