Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu spune că l-a sunat Liviu Dragnea - confirmat cu COVID-19 - și l-a rugat să transmită tuturor că starea sa de sănătate nu s-a agravat.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus, unde a fost transferat cu câteva zile in urmă! M-a rugat sā transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puțin până azi! M-a asigurat că va trece și prin această nouă încercare, și că va lupta pentru viața sa! Vă voi ține la curent in mod constant!", a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu, un apropiat al fostului lider al PSD.

Cu o zi în urmă, Codrin Ștefănescu susținea că apropiații lui Liviu Dragnea sunt îngrijorați, pentru că fostului lider PSD nu i-ar permite să dea un telefon familiei.

Liviu Dragnea a fost confirmat cu COVID-19, fiind transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava.

Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.