Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe Facebook în care le mulțumește românilor pentru scorul obținut de PSD la alegerile parlamentare de duminică. Liderul PSD are și un mesaj pentru Klaus Iohannis, spunând că "votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile".

Marcel Ciolacu Foto: Hotnews
  • "Vă mulțumesc tuturor! Este victoria voastră! Este victoria celor care ați rezistat. Care nu v-ați lăsat intimidați. Care nu ați cedat niciun milimetru. Care ați crezut și ați luptat până la capăt!
  • Știu că în ultimele luni ați simțit ca și mine nedreptatea urii revărsate, săptămână de săptămână, de la pupitrul prezidențial. Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile!
  • Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eșuat atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Este nevoie de specialiști și de soluții, iar PSD a demonstrat că este creditat de români cu încrederea necesară pentru a traversa criza sanitară și economică", a scris Ciolacu pe Facebook.

PSD a câștigat alegerile parlamentare 2020 cu 30,01% din voturile pentru Senat, urmat de PNL - 25,07% și USR-PLUS - 15,10%, potrivit rezultatelor parțiale transmise de Biroul Electoral Central luni după prânz, după centralizarea proceselor verbale din 75,10% din secţiile de votare.