Dan Barna spune că l-a invitat pe Nicușor Dan la evenimentele de campanie ale USR-PLUS și este optimist că acesta va participa la ele, așa cum USR-PLUS a fost alături de el în campania pentru Primăria Capitalei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întrebat dacă Nicușor Dan este mai mult primarul PNL, în condițiile în care participă la evenimente alături de lideri și miniștri liberali, Barna a răspuns: „Prefer să cred că e primarul Bucureștiului și face ce trebuie să facă, să colaboreze cu Guvernul. Cred că obiectivele și prioritățile sale sunt legate de București”

Liderul USR-PLUS a spus că a vorbit cu Nicușor Dan în urmă „cu vreo două săptămâni”. Întrebat dacă îi răspunde la telefon, el a spus că da, dar „sunt mai mulți colegi care exprimă această nemulțumire”.

De ce USR-PLUS nu are viceprimar la București? „Nu am răspuns la această întrebare, mă așteptam să fi avut loc ședința CGMB în care să fie votați viceprimarii. Vlad Voiculescu (prin atacul la PNL-n.r.) își exprimă pe bună dreptate o nemulțumire și o frustrare, pentru că avem un acord preelectoral cu PNL clar, doar că suntem într-un blocaj și o tergiversare”, a spus Barna, precizând că nu a discutat încă acest subiect cu primarul general.