„Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor: nici nu muncește, nici nu lasă pe alții...”, a reacționat Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei, după ce Gabriela Firea, primarul încă în funcție, a postat o imagine cu ea în biroul din Primărie cu mesajul „Sunt tot aici”.

Firea, poza din biroul PrimarieiFoto: Captura Facebook

Nicușor Dan acuzase anterior că „se tergiversează în mod deliberat” preluarea mandatului de primar general prin zecile de contestații depuse de PSD.

„Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor: primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească biroul care, după cum se observă, e gol. Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții să rezolve problemele Bucureștiului”, a scris Nicușor Dan, joi seară, pe pagina sa de Facebook.

„Acesta este PSD, un partid care îi disprețuiește pe bucureșteni și care folosește toate tertipurile juridice pentru a avea timp să-și șteargă urmele abuzurilor pe care le-a făcut timp de 4 ani”, a mai scris Nicușor Dan.

Cu câteva ore înainte, primarul încă în funcție, Gabriela Firea, a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie din biroul de la Primărie, însoțită de un mesaj scris în limba engleză: „I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it❤️” („Sunt tot aici. Încă muncesc. Tot ca oțelul. Și îmi place”).

Mesajul a venit după ce Nicușor Dan a acuzat, joi dimineață, că „în mod deliberat” se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni, prin întârzierea preluării mandatului său, din cauza a zeci de contestații depuse de PSD.