Confruntat cu un val de plecări din partid ale unor parlamentari din PSD care nu se mai regăsesc pe listele pentru alegeri, liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, spune că este posibil să urmeze şi alte plecări. El le transmite demisionarilor că "această onoare de a fi în Parlament nu e o meserie de care trebuie să te legi". Reamintim că printre nemulțumiții demisionari din partid se numără Şerban Nicolae, Radu Preda sau Liviu Pleşoianu.

Marcel CiolacuFoto: Captura video

Întrebat, miercuri, într-o conferință de presă, ce mesaj are pentru demisionarii din PSD nemuțumiți că au fost puși pe locuri neeligibile sau nu se regăsesc deloc pe listele PSD pentru parlamentare, Ciolacu le-a "mulțumit mult pentru întreaga activitate" și le-a transmis că "drumul PSD este unul foarte clar și este cel corect".

Chestionat, de asemenea, dacă se așteaptă la noi plecări din PSD, Ciolacu a spus că este posibil.

"Fiecare decizie pe care şi-o poate lua...Dar să ştiţi că această onoare de a fi în Parlament nu e o meserie de care trebuie să te legi. Avem un exemplu - Andi Cristea. Viitorul parlamentar de Buzău a candidat pentru un mandat de europarlamentar. A fost primul sub linie. Nu am auzit de la Andi Cristea spunând vreodată că se leapădă de PSD şi cât de nefericit este. Viaţa îţi oferă întotdeauna noi oportunităţi. Şi astăzi este pe locul doi pe listele PSD de la Buzău, pentru că şi merită, a fost un europarlamentar de excepţie pe listele PSD de la Buzău”, a spus Marcel Ciolacu în conferința de presă susținută la Buzău, la depunerea listei de candidaturi la parlamentare.

La Buzău, Marcel Ciolacu deschide lista la Camera Deputaţilor, iar la Senat pe prima poziție se află Lucian Romaşcanu.

CITEȘTE ȘI: