Alianța USR PLUS va avea candidați în Voluntari, anunță Vlad Voiculescu pe Facebook, adăugând că ”Justiția a anulat toate abuzurile lor”.

Vlad VoiculescuFoto: Hotnews

Candidaturile USR-PLUS pentru Primăria și Consiliul Local din Voluntari, fieful primarului Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, fuseseră respinse de Biroul Electoral de Circumscripție, care a decis că scrisul persoanei care a semnat declarația din subsolul paginii cu semnături trebuie să fie același cu cel din fiecare casetă din lista respectivă în care au fost completate datele personale ale semnatarilor .

”Banda lui Pandele nu ne-a putut opri. Alianța USR PLUS va avea candidați în Voluntari. Cu o întreagă caracatiță în spate, cu 8 din 9 membri ai Biroului Electoral Local care aveau legături cu Primăria Voluntari, nu au reușit să ne oprească!”, a scris, sâmbătă, pe rețeaua de socializare, Vlad Voiculescu.

”Pentru acuratețe însă, să ne amintim cum am ajuns aici: printr-o colaborare a tuturor partidelor vechi și a puilor acestora! (...)Cu excepţia USR PLUS, la Voluntari toate partidele fac parte din reţeaua Pandele” , acuză acesta.