Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, susține că le-a făcut plângeri penale pentru infracțiunea de favorizare a infractorului "ticăloşilor deghizaţi în politicieni" care "falsifică și distribuie în spaţiul public o serie de falsuri".

Daniel FloreaFoto: Captura Facebook

Reamintim că USR a sesizat DNA și Poliția Capitalei, susținând că datele unor oameni cu condiții precare ar ajunge la funcționari publici care le-ar falsifica semnăturile și le-ar folosi pe listele depuse la Autoritatea Electorală pentru candidaturile primarului general Gabriela Firea și primarului Sectorului 5, Daniel Florea. Vlad Voiculescu a postat pe Facebook un filmuleț în care apar angajați ai Primăriei Sectorului 5 care ar falsifica semnături pentru Firea și Florea.

Primarul sectorului 5, Daniel Florea, a reacționat printr-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook:

  • ”O serie de ticăloşi, de infractori, deghizaţi în politicieni falsifică și distribuie în spaţiul public o serie de falsuri, conştienţi că nu au nicio şansă să ne învingă la urne nici pe mine și nici pe dumneavoastră. Acesta este motivul pentru care am formulat plângere penală pentru inducerea în eroare a organelor judiciare (...) Tuturor celor care au fabricat hârtii și filmulețe mincinoase.
  • Pentru cei care știind că sunt false toate aceste lucruri, distribuie, propagă și distribuie acele minciuni, le-am făcut plângere penală pentru favorizarea infractorului. (...)
  • Am un mesaj pentru PNL, USR și PLUS: v-ați transformat în pavăza lui Piedone și în trompeta finului lui Vanghelie".