Ludovic Orban reacționează și el la scandalul provocat de Aurelian Bădulescu la conferința lui Nicușor Dan și spune că viceprimarul Capitalei a fost trimis acolo de Gabriela Firea ca să facă scandal. ”S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Singurul lor obiectiv e să le dea la gioale acelora care spun adevărul”, a afirmat liderul PNL.

Ludovic OrbanFoto: Guvern

”S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată, a unui candidat la primărie. S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureșteni și că singurul lor obiectiv e să le dea la gioale acelora care spun adevărul din București și despre administrația catastofală a PSD în București”, a declarat Ludovic Orban, citat de Mediafax.

Premierul a mai spus că nu se aștepta ”la asemenea mitocanie si bădărănie din partea PSD”.

Conferința de presă a lui Nicușor Dan, în care a prezentat bilanțul Gabrielei Firea, a fost bruiată de viceprimarul Aurelian Bădulescu, care și-a făcut apariția acolo cu un dulap, a vociferat și l-a întrerupt continuu pe candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei. Nicușor Dan i-a spus să păstreze distanța de protecție de 2 metri și a avut loc un moment tensionat, în care cei doi s-au îmbrâncit.