Paul Stănescu, unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, pentru Mediafax că preşedintele interimar al social democraţilor, a fost afectat în această perioadă de acuzaţiile aduse de preşedintele Klaus Iohannis. Lui Ciolacu i s-a făcut rău duminică în timpul conferinței de presă de la partid.

Marcel Ciolacu și Paul StănescuFoto: Facebook

„Eu am petrecut foarte mult timp cu el în ultima perioadă. Foarte mult l-a afectat că a fost acuzat de trădare naţională de către preşedinte. Marcel vine dintr-o familie de militari, tatăl său fiind unul dintre cei mai buni piloţi pe care i-a avut România şi sigur că a fost foarte afectat. E complicat la un asemenea nivel când preşedintele României acuză al treilea om în stat de trădare naţională. E un lucru foarte complicat. A fost şi starea de oboseală, volumul foarte mare de muncă, probabil şi condiţiile din sala de conferinţă care este undeva la subsol şi nu e foarte bine aerisită. Aşa se întâmplă, clachezi. Marcel nu avea probleme de sănătate, am discutat ore multe cu el, nu avea istoric medical sau ceva care sa atragă atenţia”, a spus Paul Stănescu, pentru Mediafax.

Marcel Ciolacu a ajuns la Spitalul Militar Central din Capitală, spital unde poate primi îngrijri medicale în calitate de demnitar. Marcel Ciolacu a mers cu maşina de protocol la unitatea medicală, el urmând să fie testat pentru COVID-19.

Persoane care se aflau în sediul PSD au solicitat, în primă fază, ambulanţa SMURD pentru a-i acorda primul ajutor lui Marcel Ciolacu.

La puțin timp după acest moment, echipa sa a anulat solicitarea făcută. Medicul Bogdan Opriţa a spus, pentru Mediafax, că maşina SMURD nu a apucat nici să plece spre sediul PSD, acolo unde i s-a făcut rău lui Marcel Ciolacu, pentru că medicii au fost anunţaţi că nu mai este nevoie să ajungă acolo.