Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău duminică în timpul conferinței de presă în care prezenta programul partidului pentru ieșirea din criză. Ciolacu a refuzat ambulanța și a plecat la spital cu mașina de serviciu. Primul set de analize medicale au ieșit însă bine și starea de sănătate a acestuia este una bună în acest moment, a transmis purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romașcanu. În cursul după-amiezii, Ciolacu a fost externat din Spitalul Militar unde a făcut analizele.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 14:40Liderii PSD, noi detalii despre starea lui Ciolacu: Nu a existat decât o cădere de calciu, va fi externat în scurt timp. În cuvintele noastre, este sănătos

UPDATE 13.56:Liderul PSD a ajuns la Spitalul Militar Central unde este testat și pentru coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romașcanu, a precizat că din informațiile sale, primele analize medicale au ieșit bine, iar starea de sănătate a lui Ciolacu este bună.

”Astăzi, în timpul conferinței de presă, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leșin), posibil cauzată de căldura și lipsa de oxigen din sală, dar și pe fondul unei activități intense din ultima perioadă desfășurată atât la Parlament cât și la partid. Președintele interimar PSD și-a revenit la scurt timp și a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”, transmite PSD, printr-un comunicat de presă.

La câteva minute de la începerea conferinței de presă, liderul PSD a început să vorbească foarte rar, a început să tremure și a fost pe punctul de a-și pierde echilibrul. În acel moment a intervenit un coleg, iar conferința de presă s-a întrerupt.

Inițial a fost chemată ambulanța, însă apelul pentru solicitarea ajutorului medical ar fi fost anulat, având în vedere că liderul PSD şi-a revenit.

La aproape un sfert de oră după acest moment, Marcel Ciolacu a iesit din sediul partidului și a plecat cu mașina spre spital. Liderul PSD le-a spus jurnaliștilor că își cere scuze.

Biroul de presă al PSD a informat că liderul partidului și-a revenit după momentul din conferința de presă și a plecat la spital pentru un control medical amănunțit.

Marcel Ciolacu a făcut investigațiile la Spitalul Militar.