Liderul USR, Dan Barna, susține că statul român este cel care a pierdut la CEDO în procesul Laurei Codruța Kovesi și comentează că deși „Liviu Dragnea nu mai contează în politică, apropiații săi sunt încă în funcții”.

Dan Barna in studioul HotNews.roFoto: Hotnews

„Laura Codruța Kovesi a câștigat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului procesul prin care a contestat decizia de revocare din funcția de procuror-șef al DNA. O felicit pe doamna Kovesi pentru hotărârea cu care a luptat pentru a-și dovedi dreptatea. Pierzătorul în acest caz este statul român. Un stat capturat de interese de grup care încă nu au răspuns în totalitate pentru faptele lor. Chiar dacă Liviu Dragnea nu mai contează în politică, apropiații săi sunt încă în funcții. Iar metodele și modul lor de gândire pot ajunge în orice moment înapoi la putere. Asta trebuie prevenit. Cu orice preț”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Laura Codruța Kovesi a câștigat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) procesul prin care a contestat decizia de revocare din funcția de procuror-șef al DNA.