Șeful de campanie al PNL Dan Motreanu a declarat că președintele Klaus Iohannis se așteaptă la o mobilizare mai mare din partea organizațiilor PNL, scrie Mediafax. Liberalul a precizat că partidul vrea să ajungă la 40 de județe câștigate, în cel de-al doilea tur al prezidențialelor.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Președintele are așteptări mai mari de la organizațiile PNL și cu siguranță acestea vor fi mai mobilizate și rezultatul va fi și mai bun. Din 47 de județe, punând și sectoarele Bucureștiului, am câștigat 37 și sperăm că vom avea 40”, a afirmat șeful de campanie al PNL, luni seara, în urma întâlnirii liberalilor de la sediul PNL.

Klaus Iohannis a participat, luni seara, la o întâlnire cu liberalii, la sediul PNL din Modrogan, pentru a discuta despre strategia de campanie în turul al doilea al alegerilor. La întrunire a fost prezent și Ludovic Orban.

Înaintea întrunirii, șeful statului a declarat, întrebat cum răspunde scrisorii și invitației la o dezbatere electorală transmisă de Viorica Dăncilă, că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul al doilea al prezidențialelor.

Biroul Electoral Central (BEC) a anunțat, luni, rezultatele parțiale oficiale, după numărarea voturilor din 99,9% de secții, că actualul președinte Klaus Iohannis a obținut 37,49% din voturi, iar Viorica Dăncilă 22,69%. Dan Barna este pe locul al treilea, cu 14,7%.