PNL poate câştiga alegerile prezidenţiale încă din primul tur, la o diferenţă foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, preşedintele Partidului Naţional Liberal, premierul desemnat, Ludovic Orban, într-un mesaj motivațional la Târgoviște. ”Vă garantez că avem această capacitate de a le câştiga chiar la o diferenţă foarte mare de al doilea clasat”, a spus șeful PNL.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Avem de câştigat o campanie. Bătălia în 2014 a fost o bătălie extrem de grea, ne-am luptat cu poştaşii care duceau pliante cu minciuna gogonată că Iohannis taie pensiile, ne-am luptat cu şefii de post care nu ne lăsau să facem campanie şi care-i ameninţau pe români, ne-am luptat cu toate serviciile deconcentrate, ne-am luptat, practic, cu aproape întreg aparatul de stat şi cu toţi primarii care ne împiedicau să realizăm campania. Cu toate astea, în 2014, Klaus Iohannis a câştigat alegerile şi le-a câştigat fără drept de apel în turul II. Vă cer ca în 2019 să câştigăm alegerile din primul tur, putem fără nicio problemă să câştigăm alegerile încă din primul tur cu un scor la care nu se aşteaptă nimeni. Vă garantez că avem această capacitate de a le câştiga chiar la o diferenţă foarte mare de al doilea clasat, atât datorită faptului că preşedintele Iohannis este singurul candidat la Preşedinţie care are statura necesară, experienţa necesară şi capacitatea de a transforma în bine România, cât şi datorită organizaţiei extraordinare a PNL de aici şi care sunt convins că se va bate cu toată tăria pentru a câştiga alegerile în fiecare localitate", a afirmat Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Preşedintele PNL s-a aflat la Târgovişte alături de şeful statului, Klaus Iohannis, candidatul liberal la prezidenţiale, şi de mai mulţi lideri ai partidului, între care Robert Sighiartău, Paul Guran, Alina Gorghiu, Rareş Bogdan.