Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu s-au întâlnit joi seară într-un cadru restrâns cu Victor Ponta pentru a discuta despre viitorul PSD, susțin surse social-democrate pentru HotNews.ro. Stănescu și Ciolacu discută la această oră cu mai mulți lideri social-democrați la Camera Deputaților despre viitorul partidului și înlăturarea Vioricăi Dăncilă.

Viorica Dancila la motiuneFoto: Agerpres

UPDATE Mai mulți lideri PSD s-au întâlnit la Marcel Ciolacu în birou și au discutat despre repoziționarea și strategia pe viitor a partidului. Pesediștii sunt nemulțumiți de modul în care Viorica Dăncilă și mâna sa dreaptă Mihai Fifor au condus partidul. La ședința informală s-a discutat dacă este utilă sau nu schimbarea actualei conduceri acum în pragul campaniei electorale.

"S-a luat în discuție necesitatea convocării unui congres extraordinar care să schimbe actuala conducere însă părerea celor prezenți a fost să se amâne până după alegerile prezidențiale. Dacă dăm senzația că ne batem pe putere și funcții, pierdem", au explicat surse social democrate participate la întâlnire.

La întâlnirea au participat lideri ca Paul Stănescu, Lia Olguța Vailescu, Gabriela Firea, Marian Oprișan, Dan Nica, Dan Tudorache, Florin Iordache, Alfred Simonis si Ionel Arsene.

Vineri dimineață liderii PSD din teritoriu au fost convocați în biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaților pentru a forma o nouă echipă de conducere a PSD si pentru a propune o nouă strategie social democraților în ședința Comitetului Executiv programată după-amiază.

La întâlnirea din biroul lui Ciolacu participă lideri ca Lia Olguța Vasilescu, Claudiu Manda, Dan Nica, Florin Iordache, Alfred Simonis si Ionel Arsene.

Joi seară Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Sorin Grindeanu s-au întâlnit cu Victor Ponta și au discutat despre viitorul PSD în opoziție, susțin sursele HotNews.ro.

Conducerea PSD a convocat pentru vineri după-amiază o ședință CEx la care vor participa toți liderii PSD din teritoriu.