Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu a postat, duminică, un mesaj pe Facebook în care îl întreabă pe Klaus Iohannis dacă i-a plăcut drumul până la Craiova. Ea îi transmite președintelui că, dacă o numea la Ministerul Transporturilor, până acum jumătate din drum era deja făcut.

Lia Olguta VasilescuFoto: Agerpres

„Klaus, neamțule care te dai "oltean", ti-a placut drumul pana la Craiova? Iti garantez ca daca semnai sa fiu ministru la Transporturi, pana acum era jumatate facut! #tuceaifacutinultimiicinciani?”, a scris Lia Olguța Vasilescu, duminică seară, pe Facebook, potrivit Mediafax.

Reacția vine în contextul în care președintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Craiova, că PSD le-a promis românilor marea cu sare, însă nu a realizat nimic. Șeful statului a vorbit despre drumul către Craiova.

„Am venit evident cu mașina de la București. Am venit pe un drum pe care îl cunosc bine, drumul de la Pitești la Craiova. M-am așteptat sincer să găsesc undeva o bucată de drum rapid, de autostradă. De când sunt în politica PSD le promite oltenilor o bucată de drum rapid sau de autostradă care să lege Craiova de Pitești. Dragii mei, acest drum evident nu este, dar în rest dacă ne uităm prin țară PSD a realizat mii de km de autostradă cu creionul, dar în fapt nimic. Autostrăzi promise nu avem. PSD de când știu eu promite cu bani europeni desigur acele spitale nmari, regionale. Aici în Craiova cunoașteți adresa acestui mare spital regional? Eu nu. Acum câteva săptămâni doamna ministru al Sănătății ne asigura că primele studii de fezabilitate vor fi comandate în această toamnă, vă dați seama ce bătaie de joc la adresa românilor? După ce au guvernat atâta timp acum ne spun că vor începe hârtiile. Spitale nu avem”, a spus Klaus Iohannis, la Craiova, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din Oltenia.