Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a declarat duminică, la Constanța, în fața pensionarilor, că este responsabilitatea lor să își învețe nepoții să ducă mai departe munca începută de ei. Teodorovici a făcut referire și la lipsa de respect a unora, în contextul prezenței unor protestatari, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Și hotelurile de la mare sunt construite pe munca dumneavoastră. Lumea uită și mai ales tinerii din ziua de azi. Când trec pe lângă dumneavoastră, nu trec cu respectul cuvenit. S-au stricat multe în școală, toti am fost puțini rebeli, și eu am fost rebel în școală, dar cu respect față de colegi și profesori", a declarat Eugen Teodorovici, în fața pensionarilor, la Constanța.

Declarațiile vin și în contextul în care câteva persoane au scandat "Analfabeta" în momentul în care a ajuns Viorica Dăncilă la întâlnire.

"Există o limită a bunului simț și nu știu dacă o înveți la școală sau în familie. Trebuie să înveți să faci diferența între bine și rău, de acești oameni are nevoie țara. Este responsabilitatea să le spuneți nepoților, cu blândețe, ce ați făcut și ei să facă pentru țară ce ați făcut dv. De aceea nu vom pune niciodată veniturile dumneavoastră în raport cu vreun deficit macroeconomic", a mai spus Teodorovici.