Senatoarea PNL Alina Gorghiu a scris, sâmbătă, pe Facebook, că Viorica Dăncilă a găsit soluția de a se umple definitiv de penibil, după ce premierul a anunțat că va depune o plângere penală împotriva președintelui Iohannis pe motiv că a zis despre guvern că este corupt.

Alina Gorghiu in studioul HotNewsFoto: Hotnews

”Căldura mare dăunează grav conducerii PSD! Dacă minte nu e, dacă șanse să intre în turul doi nu sunt, dacă deficitul e peste 3% din PIB, dacă broșele chanel nu salvează situația economică, iar aceasta pare satisfăcătoare doar când e văzută din elicopter, dacă glumele proaste de la ședințele de partid nu țin loc de politici publice, dacă partenerii externi te evită și propunerile tale despre orice sunt respinse de societate... Dacă marea nu te inspiră, dacă te cheamă Dancilă, atunci găsești imediat soluția să te umpli de penibil definitiv: trântești o plângere penală împotriva Președintelui Klaus Iohannis pentru o declarație care nu a surprins decât pe PSD!”, a scris Gorghiu.

Reacția Alinei Gorghiu vine după ce premierul Viorica Dăncilă a spus că va depune plângere penală pe numele președintelui, după ce acesta a afirmat că guvernul este corupt.