​Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat că "soluţia unică" pentru ca forţele de stânga să câştige alegerile prezidenţiale din toamna acestui an ar fi realizarea unei alianţe între PSD, ALDE şi Pro România.

Paul StanescuFoto: Agerpres

"Soluţia unică este una singură, câştigătoare, spun eu, alianţă a celor 3 partide, PSD, ALDE, PRO România. Candidatul poate să fie... sigur, care are cele mai mari şanse, Gabriela Firea de la PSD, Călin Popescu Tăriceanu de la ALDE, Victor Ponta, spunând că nu candidează", a declarat Paul Stănescu, luni, înaintea Comitetului Executiv Naţional al PSD, citat de Agerpres.

Anterior, și Gabriela Firea a comentat că PSD are nevoie de o alianță cu ALDE și Pro Rommânia pentru a-și maximiza șansele la prezidențiale.

„De putut poate să candideze PSD și de unul singur, dar pentru a-și maximiza șansele, eu cred că trebuie să desemneze cel mai puternic candidat, cel mai votabil candidat și, obligatoriu, din punctul meu de vedere o alianță electorală cu ALDE și Pro România. 100% merg pentru această alianță”, a afirmat Gabriela Firea.