VIDEO Iohannis, la semnarea acordului politic pro-Europa: Românii au votat contra acelui atac nemernic PSD-ist asupra justiției / Acum se construiește o alternativă

de C.D.     HotNews.ro
Joi, 13 iunie 2019, 16:06 Actualitate | Politic


Semnare pact Cotroceni
Foto: Presidency.ro
„PSD nu s-a schimbat”, susține președintele Klaus Iohannis care lansează un atac dur la adresa social-democraților care au refuzat semnarea acordului politic pentru parcursul european al României. La ceremonia de parafare a documentului au participat liderii PNL, USR, PMP și Pro România.

„PSD a dăunat foarte mult României. Din cauza PSD nu s-a dezvoltat mai mult și nu se dezvoltă nici acum. Aceste alegeri au reprezentat o victorie a românilor împotriva incompetenței PSD-iste, împotriva atacului la justiție, la economia națională, dar e doar primul pas dintr-o serie mai lungă. Urmează încă 3 ocazii valoroase de a da lecții PSD. Fiindcă PSD nu a înțeles, a simulat. Urmează prezidențialele, localele și parlamentarele. Românii vor ști cum să voteze, dar pentru a merge mai departe cu rezultatul votului de acum e nevoie să se schimbe Constituția și legislația aferentă", a spus președintele.


Iohannis a adăugat că, spre deosebire de 2016, românii au acum o alternativă. „Iată acum paradigma se schimbă, se construiește o alternativă, lucrăm la ea. Mulți dintre cei care lucrează împreună cu mine la o alternativă serioasă, pro-europeană, sunt în această sală, românii pot avea încredere și pentru asta trebuie să meargă la vot, iar politicienii să dovedească că au căpătat mai multă înțelepciune decât am avut cu toții înainte de aceste alegeri” a mai spus Iohannis.

La eveniment au participat președintele PNL, Ludovic Orban, liderul USR, Dan Barna, președintele PMP Eugen Tomac și președintele Pro România Victor Ponta.

Declarații Klaus Iohannis:

 • Românii au ieșit în număr mare la vot și au dat un răspuns clar, ferm și ușor de citit. La întrebările pe care le-am formulat la referendum au răspuns afirmativ 6 milioane și jumătate de români. Ca să fiu mai clar, la fiecare întrebare, fiindcă au fost buletine separate de vot, 6,5 milioane de români au răspuns cu «DA».
 • La alegerile europarlamentare formațiunile pro-europene au primit voturi multe și au avut rezultate bune, foarte bune, iar formațiunile care au încercat să demonizeze Uniunea Europeană, formațiunile care constant au atacat independența justiției, formațiunile care au construit o guvernare lamentabilă, mai exact PSD și ALDE, au fost drastic sancționate de electorat, și pe bună dreptate.
 • Și a doua zi după referendum, aparent – repet, doar aparent – lucrurile păreau că s-au schimbat. Înainte de referendum, mulți au spus că referendumul este inutil, unele formațiuni au încercat să-l boicoteze, alții au declarat că nici nu vor participa. Foarte mulți au comentat întrebările, cică ar fi proaste, slabe, inutile și un referendum pierdut, și că nu se va întâmpla nimic. Dar s-a întâmplat. După referendum, s-a întâmplat. Așa cum am spus de la început, a doua zi după vot spațiul politic românesc s-a schimbat. Trebuie să recunoaștem acest lucru și acest fapt se datorează votului românilor. Este evident. Dar acest referendum trebuie implementat.
 • Și atunci am analizat cu mare atenție ce-au votat românii. Românii au votat pentru România Europeană. A fost clar un vot pro-european. Românii au votat contra acelui atac nemernic pesedist asupra justiției. Românii au votat contra unei guvernări lamentabile. Și atunci, după consultările cu partidele parlamentare, am formulat concluziile într-un document pe care l-am propus spre semnare partidelor parlamentare, un acord național pentru consolidarea parcursului european.
 • Și iată că astăzi ne aflăm aici. Au răspuns direct, clar, deschis «DA, semnăm» Partidul Național Liberal, Uniunea Salvați România, Partidul PRO România și Partidul Mișcarea Populară. Președinții acestor partide sunt prezenți astăzi pentru a semna acest acord, acest pact. Nu a anunțat, cel puțin, pe mine nu m-a anunțat că este interesat PSD, PSD care aparent din 27 mai se schimbase. Dar nu este așa. PSD nu s-a schimbat. PSD nu se schimbă. PSD a pierdut primul rând de alegeri dintr-un set mai larg. Dar a rămas doar cu aparența schimbării. PSD urmărește în continuare aceleași obiective și răspunsul lor, pe care mi l-au dat, prin media, a fost practic un refuz. Ei aveau mai multe amendamente decât articole în acest Acord. PSD a dăunat foarte mult României.
 • Din cauza PSD-ului, România nu s-a dezvoltat mai mult și nu se dezvoltă nici acum mai mult. Aceste alegeri au reprezentat o victorie a românilor împotriva incompetenței pesediste, împotriva infatuării pesediste, împotriva atacului la justiție, împotriva atacului la economia națională, dar este doar primul pas dintr-o serie mai lungă.
 • Urmează încă trei ocazii valoroase pentru români de a da lecții PSD-ului, fiindcă PSD nu a înțeles, a simulat. Urmează alegerile prezidențiale, urmează alegerile locale, și urmează alegerile parlamentare. Românii vor ști cum să voteze, dar pentru a merge mai departe cu rezultatul votului de acum este nevoie să se schimbe Constituția și legislația aferentă. Și să nu uităm, iarăși și-au bătut joc de românii din diaspora. Trebuie schimbate procedurile, trebuie îmbunătățită legislația și trebuie abandonat acest discurs împotriva diasporei.
 • Trebuie să revenim la o normalitate românească, o normalitate europeană, democratică, care se bazează pe respectarea valorilor europene, pe respectarea statului de drept. Toate aceste lucruri trebuie realizate cu cât mai repede, cu atât mai bine.
 • Pentru a face aceste modificări este clar nevoie de un altfel de Parlament și dacă acum doi ani și jumătate lucrurile au ajuns acolo unde au ajuns fiindcă nu s-a prea văzut o alternativă, iată acum paradigma se schimbă, se construiește o alternativă, lucrăm la ea. Mulți dintre cei care lucrează împreună cu mine la o alternativă serioasă, pro-europeană, sunt în această sală, românii pot avea încredere și pentru asta trebuie să meargă la vot, iar politicienii să dovedească că au căpătat mai multă înțelepciune decât am avut cu toții înainte de aceste alegeri. Sunt foarte bucuros că astăzi semnăm noi cinci acest Acord Național. Și ca să fiu bine înțeles, această semnare nu reprezintă un pas prin care vrem să excludem pe alții. Dumneavoastră, președinții de partide, v-ați declarat de acord să semnați astăzi cu mine acest Acord. Lista semnatarilor însă rămâne deschisă. Este posibil ca pe parcurs și alții să revină la gânduri mai bune și vreau să păstrăm poarta deschisă tuturor politicienilor care vor să construiască o Românie mai bună. Eu vă mulțumesc și o să vă invit pe rând să semnăm acest Acord Național.

Declarații Dan Barna:

 • USR a semnat acest acord național pentru că el conține ceea ce de 3 ani USR susține. Acest acord este prima piesă dintr-o construcție care trebuie să conțină și fără penali în funcții publice.
 • Acest pact e un prim pas dintr-o construcție în care trebuie să transformăm CCR într-un arbitru.
 • Cred că România poate să se repare.

Declarații Victor Ponta:
 • Am semnat acest pact pentru un motiv simplu: principiile sunt corecte.
 • Integrarea României în UE e cea mai mare realizare în ultimii 30 de ani, o justiție independentă e importantă. Oamenii politici trebuie să-și dea mâna pentru interesul național
 • M-au certat foarte mulți oameni că vin la Iohannis, le-am spus că în 2024 va fi și un președinte social-democrat.

Declarații Eugen Tomac:

 • Sper că toți politicienii vor înțelege mesajul transmis de români pe 26 mai. Îmi doresc domnule președinte, așa cum v-am spus și la consultări, și vom răspunde cu aceeași deschidere, ca atunci când ne veți invita pentru un acord legat de educație, sănătate, de diaspora pe teme mari, ce țin de prioritățile țării. Chiar și un acord pentru Republica Moldova. PMP va răspunde cu deschidere.

La eveniment au participat președintele PNL, Ludovic Orban, liderul USR, Dan Barna, președintele PMP Eugen Tomac și președintele Pro România Victor Ponta.

UDMR va semna acordul propus de Iohannis săptămâna viitoare. Kelemen: Am avut o discuție cu președintele

Klaus Iohannis a anunțat în urmă cu o săptămână, după consultările cu liderii partidelor parlamentare pe tema rezultatului referendumului din 26 mai, că invită formațiunile politice să semneze un pact politic pentru consolidarea parcursului european al României.

Acest pact politic ar urma să prevadă transpunerea în legislație a interdicției amnistiei și grațierii și a interdicției de adoptare a Ordonanțelor de Urgență în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională. De asemenea, în acest acord politic ar urma să fie menționat că legile justiției și Codurile penale vor fi revizuite numai în acord cu avizele Comisiei de la Veneția și ale Comisiei Europene.

Premierul Viorica Dăncilă declara, la finalul unei ședințe a coaliției de guvernare, că vor exista amendamente la pactul propus de președintele Klaus Iohannis pentru consolidarea parcursului european al României. De asemenea, Viorica Dăncilă a scris, pe Facebook, că e momentul ca președintele Klaus Iohannis să iasă din logica de campanie electorală și că pactul propus între partide ar trebui să conțină "un set de principii și valori obligatorii pentru România".

"Acordul politic național pentru consolidarea parcursului european al României", propus de șeful statului:

 • România este o democrație vie și vibrantă, în care cetățenii sunt activ dedicați apărării libertății, păstrării și respectării regulilor și principiilor unui stat de drept autentic, precum și continuării luptei împotriva corupției;
 • Românii își doresc aprofundarea integrării în Uniunea Europeană, așa cum demonstrează cu claritate rezultatele votului din data de 26 mai 2019;
 • România rămâne profund atașată principiilor și valorilor europene. Nu există altă opțiune pentru țara noastră decât aceea a consolidării democrației și a statului de drept. Un stat de drept slăbit, fără o justiție independentă și cu instituții ale căror atribuții în combaterea corupției sunt amputate, fără respectarea principiului cooperării loiale și constructive între instituțiile statului înseamnă, de fapt, mai puțină prosperitate și securitate pentru cetățeni și o frână în dezvoltarea României;
 • Într-un stat de drept veritabil, într-o democrație consolidată, așa cum își doresc românii să fie țara lor, amendarea cadrului legislativ trebuie realizată prin respectarea unor cerințe esențiale precum transparența, predictibilitatea, realizarea unor ample consultări cu profesioniștii și instituțiile direct vizate și, în primul rând, consensul social.

Având în vedere că: independența judecătorilor și procurorilor și eliminarea oricăror ingerințe politice în actul de justiție reprezintă fundamentul unui stat de drept, iar de la acest principiu nu se poate abdica, este obligatorie eliminarea oricăror influențe ale factorului politic în activitatea judiciară sau în gestionarea carierei magistraților și excluderea oricărei posibilități a autorităților executive de a interveni asupra activității lor de natură jurisdicțională, progresele României în consolidarea independenței sistemului judiciar, a luptei anticorupție și a asigurării unei funcționări eficiente a sistemului judiciar trebuie să continue,

Ținând cont de:
 • voința suverană a cetățenilor români în favoarea statului de drept și împotriva modificărilor de natură să afecteze independența sistemului judiciar, exprimată ferm și fără echivoc la referendumul național din data de 26 mai 2019, statutul României de țară membră a Uniunii Europene și de angajamentele asumate în acest sens, inclusiv din perspectiva respectării principiilor și a valorilor fundamentale ce stau la baza Uniunii Europene,
 • recomandările Comisiei Europene din rapoartele privind Mecanismul de Cooperare și Verificare în domeniul justiției și luptei împotriva corupției, ale Comisiei de la Veneția și ale GRECO,
 • solicitările asociațiilor din sistemul judiciar și ale organizațiilor civice,
Noi, semnatarii acestui acord politic național, ne angajăm ca toate acțiunile noastre să fie îndreptate în direcția respectării pe deplin a principiilor, valorilor europene, a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, a democrației și a statului de drept, a interesului public al cetățenilor, care sunt singura sursă legitimă a puterii democratice. Numai astfel vom putea asigura prosperitatea, siguranța și bunăstarea cetățenilor noștri. Apărarea acestor drepturi și valori va fi o prioritate absolută pentru noi. În acest sens, în acțiunile noastre viitoare, vom urmări realizarea cu celeritate a următoarelor obiective:
 • Transpunerea în legislație a interdicției privind amnistia și grațierea pentru infracțiuni de corupție.
 • Transpunerea în legislație a interdicției adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare corelată cu dreptul altor autorități constituționale de a sesiza direct Curtea Constituțională cu privire la ordonanțe.
 • Transpunerea în legislație a măsurilor necesare asigurării integrității în funcțiile publice. Revizuirea legilor justiției, inclusiv a ordonanțelor de urgență prin care au fost modificate, în deplin și strict acord cu avizele Comisiei de la Veneția, a Consiliilor Consultative ale Judecătorilor și Procurorilor Europeni, precum și a rapoartelor Comisiei Europene și GRECO.
 • Adoptarea modificărilor aduse Codului penal și Codului de procedură penală numai cu respectarea deplină a recomandărilor Comisiei de la Veneția și Comisiei Europene. De asemenea, ne angajăm să transpunem în legislație, în cel mai scurt timp, măsurile necesare asigurării - atât în țară, cât și în străinătate - a exercitării depline și efective a dreptului de vot de către cetățenii români.
 • Noi, semnatarii acestui acord politic național, ne angajăm ca în toate luările publice de poziție și în acțiunile întreprinse să sprijinim aprofundarea integrării în Uniunea Europeană și consolidarea proiectului european, precum și întărirea relației transatlantice, neexistând nicio incompatibilitate între continuarea integrării europene și aprofundarea Parteneriatului Strategic cu Statele Unite ale Americii, și să nu ne exprimăm contrar acestor linii de acțiune, principii și valori esențiale pentru România și cetățenii săi.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

6102 vizualizari

 • -7 (27 voturi)    
  Se lucrează la o alternativă (Joi, 13 iunie 2019, 16:26)

  Mazeta [utilizator]

  Dan Barna președinte!
  • +4 (16 voturi)    
   sclavu tot sclav (Joi, 13 iunie 2019, 16:52)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   ia zi ma... e misto sa stai toata ziua cu limba in fundu unor infractori?!
   • -2 (10 voturi)    
    cred (Joi, 13 iunie 2019, 18:17)

    miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    ca tu esti cel mai in masura sa ne spui!
  • -5 (15 voturi)    
   doar atat am de spus (Joi, 13 iunie 2019, 17:15)

   cucuveaua mov [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23202818-sebastian-ghita-putea-scapa-dosarul-care-fost-judecat-alaturi-magistrati-politisti-achitat-prima-instanta-sectia-anchetare-magistratilor-retrage-apelul-proces.htm

   Asta este justitia pe care o ataca psd
   • +3 (9 voturi)    
    Voi infractorii ce va mai cainati atata? (Joi, 13 iunie 2019, 17:56)

    Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

    Vreti sa nu mai fie Justitie deloc???
   • 0 (4 voturi)    
    Ai citit mai departe de titlu? (Joi, 13 iunie 2019, 21:55)

    coldplayer211 [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

    Ai citit mai departe de titlu? O sectie de premianti Sputnik au fost bagati de PSD la butoane. Tot ei l-au eliberat pe pesedistul Hrebenciuc care a devalizat statul impreuna cu dusmanul ideologic element regalist. Tot ei urmeaza sa spele prin ilegalitati alti pesedisti care au furat de la cetatenii Romaniei.

    Esti nou pe cont, aia vechi erau mai lucizi.
  • -6 (18 voturi)    
   Daca... (Joi, 13 iunie 2019, 17:22)

   Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   In cazul in care candidatul PSD la prezidentiale nu intra in turul doi (putin probabil) Iohannis va pierde sigur in turul 2. Nici un votant PSD intreg la cap nu va vota cu Iohannis in turul 2 ci sau vor sta acasa sau vor vota cu Barna.

   Un alt scenariu posibil este cel in care Iohannis nu intra in turul 2. Probabil ca vom avea o puzderie de candidati si daca cei 3 de la PSD-PNL-USR+ vor sta in 20% si ceva de procente orice ordine e posibila.

   Iohannis nu poate crea o emotie impotriva PSD-ului pentru ca Dragnea e deja in puscarie. Impotriva lui Barna nici atat. Deci are din start o mana slaba.
   • +2 (6 voturi)    
    ,, niciun votant psd intreg la cap” (Joi, 13 iunie 2019, 21:05)

    yol [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

    Asa trebuia sa fie titlu :))
 • -4 (16 voturi)    
  Iohannis esti pentru noi ... Carol II (Joi, 13 iunie 2019, 16:36)

  bubalacap [utilizator]

  Asta face spume la gura si de ziua lui!
  Poate sa se darame tot in tara asta, dar sa moara toti psd-istii. Dupa ce va fi terminat o tara, in final, va muri si el la Estoril in ,,Germania,,.
  Iar m-a luat durerea de cap.
 • +3 (7 voturi)    
  Greseala in articol (Joi, 13 iunie 2019, 16:39)

  ciupacabra [utilizator]

  Afirmatia "- M-au certat foarte mulți oameni că vin la Iohannis, le-am spus că în 2024 va fi și un președinte social-democrat." a fost a lui Victor Ponta nu a lui Dan Barna

  Mulțumim, am corectat!
 • +2 (16 voturi)    
  psd si alde (posibil si udmr, om vedea) (Joi, 13 iunie 2019, 16:52)

  liviu_ [utilizator]

  dovedesc ca nu sunt decat niste partide capusa , puse doar pe furt!
 • -1 (15 voturi)    
  cu tine pe post de somnambul nici o sansa (Joi, 13 iunie 2019, 16:58)

  linarel [utilizator]

  alternativa sunt oamenii onesti care fac nu cei ce dorm in scaun 5 ani ori cei cu dosare penale
 • 0 (16 voturi)    
  hai ba (Joi, 13 iunie 2019, 17:03)

  cucuveauamov [utilizator]

  Klaus ca te vor decora oricum la SRI, e sufiecnt cat ai prestat.
 • 0 (12 voturi)    
  Se lucreaza la o alternativa (Joi, 13 iunie 2019, 17:19)

  gwolf [utilizator]

  se numeste Romania in Occident.
  Bine, nu stiu ce cauta Ponta acolo dar oricum sta in afara grupului si in afara steagurilor. soarecele...
 • -1 (17 voturi)    
  Halal alternativa (Joi, 13 iunie 2019, 17:24)

  mihaipricop [utilizator]

  orban+ciolos+basescu+ponta+ungurii.
  • -1 (7 voturi)    
   nu e asa! (Joi, 13 iunie 2019, 18:22)

   miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui mihaipricop

   klaus+orban+barnaciolos+tumak+ponta, toti romani verzi, patrioti inflacarati!
   viitor de aur Romania are!
  • +2 (6 voturi)    
   tu (Joi, 13 iunie 2019, 18:36)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui mihaipricop

   ca să fii sigur că nimerești ceva, i-ai băgat pe toți în aceeași oală.
   Bineînțeles că pt. tine, ideal ar fi hamsterul președinte, numai că trebuie să te duci la geamuri la Rahova să scandezi.
 • -2 (12 voturi)    
  Astia vor salva Romania (Joi, 13 iunie 2019, 17:25)

  Irina25 [utilizator]

  E lucru sigur.
  • -1 (3 voturi)    
   sper ca e o gluma! (Vineri, 14 iunie 2019, 2:26)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui Irina25

   cum sa salveze o tara pe care o vor mentinuta cu statutul de colonie ieftina?
 • +3 (7 voturi)    
  Ma uit la poza.... (Joi, 13 iunie 2019, 17:27)

  rubberduck [utilizator]

  Si ma incearca tot soiul de feelinguri și olmuri. Ponta, îngrășat si o leaca mai departe, tipul din dreapta îmbrăcata în hainele de absolvent ale fratelui mai mic, Orban, parca lovit in cârmă si grasul de lângă Orban fericit ca la primul 10 la impins vagoane. Dont get me wrong, ma bucur ca se unește, albeit temporary, opozițiunea, dar sunt tare neconvingatori in poza asta. Photshop, anyone?
 • +4 (4 voturi)    
  nea fikus (Joi, 13 iunie 2019, 17:56)

  nicoR [utilizator]

  intr-adevar am votat contra nesimtitilor care se cred mai presus de justitie, dar asta nu inseamna sa fim de acord cu salariile + pensiile nesimtite din justitie. de ex. pensiile tovarasilor din justitie = 1% din pensiile celorlalti !! este ok ca cei gen piedone, care se lupta cu mafia sa aiba protectie, salarii, pensii, pt ca isi risca viata. dar ceilalti ?? de ex cei care ancheteaza cine a furat ceva dintr-un mall, sau i-a tras una lui vasile (vasilica), etc tot la fel ?? pai atunci politistii ar trebui sa aiba si ei salarii ca procurorii, ca tot isi risca viata cand stau cu radarele sau ancheteaza hotii, astia de pe macarale la fel, iar lista e lunga .. dar pe ultimii nu s-a facut presiune din partea ue ... !!
 • +5 (5 voturi)    
  Imi place... (Joi, 13 iunie 2019, 17:58)

  Gigi Kent [utilizator]

  Imi place ca Iohannis stie cat de mult (adica mult mai mult) s-ar fi dezvoltat Romania daca nu ar fi fost PSD la putere. Pai sa luam ca exemplu guvernele Boc-Ungureanu si guvernul Ciolos. Am vazut ce devoltare "furibunda" a avut Romania. Iohannis si lachei lui ar dezvolta Romania dar nu ii lasa scarbilii de la PSD. Ca la fotbal. Ei ar fi castigat saracii meciul da nu i-au lasat adversarii.
 • +1 (9 voturi)    
  aceasta oaste de stransura... (Joi, 13 iunie 2019, 18:03)

  demaGOGU [utilizator]

  ...a tunat si i-a adunat!, ii va implini guvernatorului din deal pohta ce'a pohtit, guvernul meu, numai ca acest guvern va fi o catastrofa pentru Ro.
 • +3 (3 voturi)    
  deja-vu (Joi, 13 iunie 2019, 18:45)

  dacianus [utilizator]

  Asa ziceau si psd-istii in 2016 ca romanii au ales si ca ei sunt legitimi, ca statul paralel,... acum a venit pnl-ul sa ne spuna ca au castigat si ca sunt legitimi...ati uitat cand erau la putere si strigau ca nu-i lasa basescu sa conduca? ,oare ei cred ca lumea e asa de proasta?
 • +5 (9 voturi)    
  Deci Puie Monta se (Joi, 13 iunie 2019, 23:59)

  xrogo [utilizator]

  aliaza cu Johann, ala care-l facea zi de zi penal si corupt?
  Ce frumoasa si neasteptat de onesta este politica romaneasca!
  • +2 (4 voturi)    
   Pai Pisicul se gudura (Vineri, 14 iunie 2019, 3:26)

   Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   Nu creca o sa-l bage in seama careva, pt ca sa te aliezi cu Mitomanel inseamna ca esti la fel ca el....
 • +2 (4 voturi)    
  asta e presedintele constitutional? (Vineri, 14 iunie 2019, 2:23)

  srpc [utilizator]

  am citit de multe ori atributiile lui in Constitutie, dar nu gasesc nicaieri cele pe care le practica, in schimb abunda cele pe care le sfideaza


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by