VIDEO Moțiunea de cenzură a opoziției citită în Parlament: 5 motive pentru care Guvernul Dăncilă ar trebui demis urgent / Textul documentului și ce șanse de reușită are demersul

de Clarice Dinu     HotNews.ro
Miercuri, 12 iunie 2019, 12:30 Actualitate | Politic


Gigel Stirbu
Foto: Captura Privesc.eu
​De la asaltul asupra justiției până la modul defectuos în care a fost organizat votul în diaspora la europarlamentare, ​opoziția face, în textul moțiunii de cenzură, un inventar al motivelor pentru care Guvernul Dăncilă ar trebui demis prin votul Parlamentului.


Moțiunea de cenzură este susținută de parlamentarii PNL, USR, PMP și UDMR și a fost depusă astăzi, fiind citită în plen. Dezabaterile și votul pe moțiune sunt programate marțea viitoare.CITEȘTE ȘI: UDMR va vota moțiunea de cenzură. Kelemen: A contat ceea ce s-a întâmplat la Valea Uzului

„Duminică, 26 mai 2019, românii au votat într-un mod covârşitor cea mai legitimă moţiune de cenzură împotriva celei mai toxice guvernări din ultimii 30 de ani! În 26 mai, românii au spus un DA categoric pentru o Românie normală şi un NU categoric discursului şi acţiunilor anti-europene şi anti-justiţie ale PSD! Sancţiunea împotriva PSD şi împotriva Guvernului vine direct de la cetăţeni, care au spus răspicat că nu mai vor un guvern incapabil să ducă ţara spre bine şi care are o singură prioritate făţişă – atacurile permanente la adresa justiţiei”, se arată în preambulul moțiunii de cenzură, al cărei text a fost consultat de HotNews.ro.

„România are nevoie urgentă de un Guvern cu o viziune pro-europeană, cu maximum 15 ministere, nu cu 27, orientat către priorităţile de dezvoltare ale ţării: educaţia, sănătatea, investiţiile publice şi atragerea fondurilor europene. Viitorul Guvern are obligaţia să-şi dea tot concursul pentru implementarea unui sistem de vot modern și actual care să permită în mod efectiv fiecărui cetățean român aflat în străinătate să voteze”, susțin inițiatorii moțiunii.

Calcule pentru moțiune: pe hârtie, insuficiente voturi pentru a demite guvernul
 • PSD-ALDE are majoritate în Parlament, mai exact are 238 de voturi, cu mult mai mult de jumătate plus unu (234) din numărul de parlamentari.
 • Pentru a fi adoptată o moțiune de cenzură, opoziția are nevoie de 234 de voturi, iar în prezent PNL-USR-PMP au 150 de parlamentari. Dacă UDMR și Pro România se alătură demersului, așa cum au anunțat, ar strânge 209 voturi, insuficiente pentru căderea Guvernului.
Motivele pentru care opoziția cere demisia Guvernului Dăncilă:

1. Modul în care au fost organizate alegerile din diaspora, unde mii de români nu au putut să voteze
 • Puteţi pleca liniştită acasă, pentru că cetăţenii români v-au luat un bilet doar dus. Plecaţi, dar nu înainte să răspundeţi politic pentru atentatul la drepturile fundamentale pe care, împreună cu Teodor Meleşcanu şi Carmen Dan l-aţi condus împotriva a milioane de români din diaspora. Acţiunile dumneavoastră din ziua votului nu trebuie să atragă doar răspunderea politică, adică demiterea din funcţia de prim-ministru, ci şi răspunderea legală!
 • Dacă nu aţi putut să-i gazaţi ca la Bucureşti, în 10 august, pe românii care nu vor o ţară condusă de incompetenţi şi de corupţi, atunci v-aţi gândit să-i umiliţi şi să-i batjocoriţi, ţinându-i la cozi interminabile, pentru ca într-un final să nu mai poată vota. Recunoaşteţi astăzi, în faţa românilor, care ar fi fost pentru PSD rezultatul alegerilor din 26 mai dacă toţi românii din diaspora ar fi putut să voteze!
 • Aţi folosit instituţiile statului român împotriva propriilor cetăţeni, mai ales împotriva celor care au spus cu voce tare că s-au săturat de PSD şi de incompetenţii care conduc ţara. ”Duba de Topoloveni”, ”Parola de Târgovişte” sau „Nimicul de Suceava” sunt mărci înregistrate oficial ale PSD şi ele sunt expresia modului în care voi vă raportaţi de 30 de ani la cetăţenii români.
2. Asaltul asupra justiției
 • Ați destabilizat întreaga arhitectură constituțională a statului român, prin destructurarea sistematica a instituțiilor constituționale, prin slăbirea sistemului de checks and balances, prin subordonare politică pe bază de numiri de incompetenți și servili. Mai mult, ați încercat sa destabilizați și subordonați justiția română pentru a vă salva membrii corupți și clientela politică, fără a ține cont de faptul că victimele colaterale au fost cetățenii români care s-au trezit într-un paradis al infractorilor.
 • Nimeni nu mai are încredere în PSD şi ALDE că nu vor relua atacul la sistemul judiciar şi la adresa legislaţiei penale. Poate că PSD se simte eliberat de Liviu Dragnea, însă noua conducere a partidului-stat este susţinută şi înconjurată de acelaşi grup numeros de inşi cu probleme grave în justiţie, care-şi freacă mâinile de nerăbdare şi abia aşteaptă să scrie ordonanţe de urgenţă în favoarea corupţilor.
 • Trebuie să plecaţi pentru că există riscul major să nu ţineţi cont de votul exprimat de români la referendum în chestiunile care privesc justiţia, aşa cum nu aţi dat doi bani pe opiniile şi recomandările venite de la Comisia de la Veneţia, de la Comisia Europeană şi Parlamentul European, de la partenerii noştri internaţionali, atunci când aţi dat ordonanţe de urgenţă care au afectat grav sistemul judiciar.
3. Politizarea Radioului și Televiziunii Publice
 • Această guvernare PSD-ALDE a transformat Radioul și Televiziunea publice în oficine ale propagandei de partid și de stat, unde până și emisiunile despre agricultură deveniseră platforme de preamărire pentru Liviu Dragnea. Jurnaliști ai radioului plătit din impozitele cetățenilor au devenit DJ-i la mitingurile PSD, în timp ce colegi ai lor erau scoși forțat de pe post.
4. Ordonanțele pe justiție și cele din domeniul economic
 • PSD şi-a consemnat în propria istorie autoratul unor ordonanţe toxice precum Ordonanţa 7/2019, care a creat haos total în sistemul judiciar şi care a generat premisele unei amnistii mascate, în ciuda avertismentelor repetate ale Comisiei de la Veneţia!
 • Tot la presiunile unor persoane din PSD, acest Guvern şi-a pus semnătura pe Ordonanţa 90/2018, ordonanţa care a pus pe picioare Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, adică ghilotina pentru magistraţii care nu salută aplecaţi în faţa liderilor PSD.
 • Acest Guvern este autorul Ordonanţei de urgenţă 114/2018, care a lovit la temelia sistemului energetic, care a compromis investiţiile în sectorul comunicaţiilor şi care a scumpit creditele pentru tinerii care voiau să-şi cumpere o locuinţă. Printr-o singură ordonanţă aţi scumpit şi mai tare viaţa românilor, care sunt nevoiţi să plătească facturi mai mari la curent electric, la telefonie sau televiziune prin cablu. Printr-o singură ordonanță ați pus România pe picior de război cu Comisia Europeană, ați vulnerabilizat securitatea aprovizionării cu gaze naturale, ați distrus producția de cărbune și ați împins România să devină importator net de energie electrică.
 • Tot prin ordonanţă aţi decis că pensiile să nu crească de la 1 ianuarie, ci de la 1 septembrie, deşi vă lăudaţi că o sa aveţi excedent la fondul de pensii. Dacă aveţi bani mai mulţi, de ce v-aţi împotrivit să majoraţi pensiile, aşa cum prevede legea, de la 1 ianuarie? Tot acest Guvern a dat şi Ordonanţa 9/2019, ca să întârzie cu o lună, de la 1 martie, la 1 aprilie, majorarea alocaţiilor de stat pentru copii. Degeaba tot faceţi declaraţii în care spuneţi că Parlamentul trebuie să legifereze, pentru că prin abuzul de ordonanţe de urgenţă, Guvernul PSD-ALDE a făcut din Parlamentul României o simplă anexă a Guvernului.
5. Scandalul din jurul cimitirului de la Valea Uzului
 • Și ca să se pună capac tuturor: zilele trecute, la cimitirul din Valea Uzului s-a repetat, din păcate, după aproape aceeași regie ca la 10 august 2018, cu mulți actori identici, filmul pus în scenă în subsolurile unor instituții controlate de către Guvern.
 • Deși executivul avea cunoștință, de mai bine de o lună, de acțiunile cu caracter ilegal constatate inclusiv de unele instituții ale Statului Român prin Inspectoratul de Stat în Construcții, Ministerul Culturii și Identității Naționale, Ministerul Apărării Naționale și Prefectura Bacău, nu a făcut nimic pentru un dialog absolut necesar și măsuri adecvate, prompte soluționării diferendului și a preferat o mascaradă de prezență la fața locului a forțelor de ordine în ziua de 6 iunie 2019. Soluțiile v-au stat la îndemână, nu numai că nu le-ați implementat, dar ați creat haos și neîncredere în instituțiile statale!


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

13111 vizualizari

 • -3 (19 voturi)    
  Titlu de clickbait :)))))))) 5 motive sa ....... (Miercuri, 12 iunie 2019, 12:37)

  Lok [utilizator]

  Uau. E atat de proasta miscarea ca sper sa treaca.
  • +1 (1 vot)    
   treaba romaneasca: gargara cat mai lunga (Miercuri, 12 iunie 2019, 19:01)

   Poiana lui Occam [utilizator] i-a raspuns lui Lok

   cum a invatat tot romanul in scoala, la orele de romana. Baga epitete, metafore, da-te poet.
   Vorba lunga saracia omului.
 • -5 (21 voturi)    
  100 de ani (Miercuri, 12 iunie 2019, 12:41)

  Ozmo [utilizator]

  De acum incolo PSD-ul va fi la guvernare !!! Atata timp cat tii captivi bugetarii si pensionarii, vei fi la putere inca 100 de ani de acum incolo ! Bugetarii si pensionarii reprezinta a masa de manevra captiva de 3 milioane de votanti! De aceea spun 100 de ani de acum incolo !!!
  • +10 (12 voturi)    
   sper (Miercuri, 12 iunie 2019, 13:11)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Ozmo

   să nu aveți dreptate.
   • -2 (8 voturi)    
    speri degeaba! (Miercuri, 12 iunie 2019, 16:02)

    miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui nahir

    ai vazut de cat interes se bucura motiunea?
    la citirea ei sunt prezenti 79 de parlamentari!
  • -6 (20 voturi)    
   Cat timp 6-8 milioane de tineri sunt.... plecati. (Miercuri, 12 iunie 2019, 13:54)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui Ozmo

   Da. E rezultatul direct al migratiei masive. Culmea e ca majoritatea au plecat in timpul PDL. Diaspora nu sunt eroi sunt doar plecati.
   Diaspora e de vina!
   • +4 (6 voturi)    
    Serios?! (Miercuri, 12 iunie 2019, 16:05)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Lok

    Si daca este atat de bine sub pesedeala, de ce nu s-au intors?!
    "Pe hartie cifrele arata bine, nu?"
    O sa vedem peste ceva vreme cand nu vor mai fi bani pentru bugetari, clienti, pensionari, ...
    Sa vezi atunci distractie mare!
    O sa multumeasca DNA-ului Dragnea pentru ca este la bulau!
    Ori, e... dosit, dosnic?!
    • -3 (3 voturi)    
     Ai dreptate. (Miercuri, 12 iunie 2019, 16:54)

     Lok [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

     Dar si eu am.
     • +2 (2 voturi)    
      Un rabin ti-ar (Miercuri, 12 iunie 2019, 21:04)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Lok

      spune si altceva.
      Dar pesedeala si religia... e mai greu!
      Cam cum a avut madama Porcuta voie sa se cunune in post! Basme pentru adormit votacii mononeuronali mpsd!
   • +1 (3 voturi)    
    manipulatori mici si postaci (Miercuri, 12 iunie 2019, 18:41)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Lok

    2007 - Romania intra in UE - granitele se deschid- incepe imigratia fortei de munca
    2009 - incepe criza in Romania, criza care vine la +/- 80 de ani.- imigratia stagneaza un pic dar apoi reincepe in forta
    2012 - PSD ia guvernarea - imigratia continua si se accentueaza
    2019- un manipulator pSD vine si ne spune ca in timpul guvernarii PDL au plecat majoritatea romanilor.
    • -1 (1 vot)    
     5/5 ani. PDL si PSD. (Joi, 13 iunie 2019, 8:35)

     Lok [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

     Sa inteleg ca e la egal scorul? Dar statisticile oficiale favorizeaza primi 5 ani, dupa care pleaca doar cei tineri ce ajung la varsta de munca.
  • +1 (9 voturi)    
   Profund superficial. (Miercuri, 12 iunie 2019, 14:33)

   Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Ozmo

   In primul rand ca vorbim de circa 1,2 milioane de bugetari si vreo 5,2 milioane de pensionari. Poate ai aplicat vreun % de participare de ai ajuns la 3 milioane de votanti.

   In al doilea rand nu sunt captivi deloc. Tot ce trebuie sa faca opozitia e sa nu ii mai atace, sa nu mai promita reducerea apartului bugetar si al salariilor samd. pentru a le castiga simpatia. Dar nu pot face asta pentru ca atunci i-ar antagoniza pe cei din electoratul prorpiu.
 • +16 (20 voturi)    
  Iar i-ati uitat pe cei 17!? (Miercuri, 12 iunie 2019, 12:43)

  Cataleya [utilizator]

  La motiunea de demitere a lui Grindeanu, initiata de Dragnea, era mare fericire in Opozitie ca motiunea nu va trece, pt ca UDMR va vota impotriva PSD.
  Calculele erau facute, rezultatul sigur.
  Numai ca haita lui Pambuccian, cu cei 17 parlamentari a dat peste cap toate calculele, votand de partea PSD.
  Vad ca si de data asta se fac calcule fara sa se tina cont de ei.
  Se tot aminteste de cei 2-3 parlamentari cati are PMP dar nicio vorba despre "cei 17"

  Dar poate ca USR are dreptate cand sustine ca PSD trebuie lasat in continuare la butoane, sa-si rezolve singuri problemele cu salariile si pensiile si cu toata mizeria de care sunt singurii raspunzatori.
  • +2 (4 voturi)    
   Motiunea nu va trece! (Miercuri, 12 iunie 2019, 16:23)

   2016 [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

   PSD-istii vor fi in sala si nu vor vota, ca asa este ordinul de la partid! Asta a facut si Dragnea, este cel mai bun instrument (care mimeaza democratia) sa spui ca este libertate in PSD ca fiecare sa ia decizia proprie, insa care pzdist se va scula de pe scaunul lui si se va duce sa voteze? Toti vor fi cu ochii pe el/ea si vor avea viata grea apoi in PSD, daca va vota. Asa ca spiritul de turma ii leaga in continuare: vor face cum li se spune de la partid, iar cine voteaza o incaseaza! Se vor duce cu totii in prapastie, sper sa nu traga si Romania dupe ei!
 • +9 (15 voturi)    
  Sa ne facem ca muncim (Miercuri, 12 iunie 2019, 12:44)

  Casargoz [utilizator]

  O motiune care nu trece este doar un exercitiu de imagine. Nu face decat sa sprijine guvernul.
  Niste texte care vor fi uitate peste doua zile, pentru ca opozitia face doar un exercitiu de imagine.
  Fara 25 de voturi, e o apa de ploaie.
  Politicieni de tip Garcea: care vor veni sa ne spuna ca "exista o explicatie"
  Nu exista nici o explicatie, motiune ca sa o faci trebuie sa aiba sanse, macar in limita a unul doua voturi. 25...
  Sunt partide care nu au 25 de voturi.
 • 0 (14 voturi)    
  sper sa treaca (Miercuri, 12 iunie 2019, 12:44)

  cucuveaua mov [utilizator]

  si ca nu este depusa degeaba
  • +8 (16 voturi)    
   ahhhh slugile psd (Miercuri, 12 iunie 2019, 12:55)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

   spera sa treaca motiunea ca sa scape partidul lor de responsabilitate pentru dezastrul economic facut...
   tre sa-i iubesti

   eu sper sa nu treaca... stapoanii tai NU trebuie sa plece acum. daca o sa treaca parca va vad pe voi postacii cum urlati "guvernul pnl a facut economia praf" nu conteaza ca e doar de o luna , e clar ca el e de vina si nu guvernukl psd in .... "mintea" voastra!
   • -4 (10 voturi)    
    nu ai inteles nimic. dar nu este o surpriza (Miercuri, 12 iunie 2019, 14:05)

    cucuveaua mov [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    sper sa treaca pentru a se vedea demagogia unora. daca ar avea ceva bun de pus in loc ar pune acum. dar nu au. si spera ca puna in loc ce au dar macar sa prinda 4 ani de ciolan.
    sfatul meu este sa termini cu jignirile, iti stim deja caracterul. si nu doar caracterul tau ci si pe al celor care permit jigniri.
    • +1 (5 voturi)    
     cucurvel, ai grija ce iti doresti (Miercuri, 12 iunie 2019, 19:00)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

     Trecerea motiunii nu inseamna ca automat PSD s-a spalat pe maini si e exculs de la guvernare.
     Motiunea e impotriva guvernului Dancila. DEci daca trece motiunea
     1- alianta hotilor PSD-ALDE are in continuare dreptul sa propuna un nou nume de prim-ministru, Johannis are dreptul sa il numeasca sau nu
     2- alianta hotilor PSD-ALDE are in continuare dreptul sa propuna un al doilea nume de prim-ministru, Johannis are dreptul sa il numeasca sau nu.
     Intre timp Docila si guvernul de cretini raman pe pozitii dar cu drepturi limitate( nu mai au voie de exemplu sa emita OUG-uri)
     Daca nici al doilea nume nu e acceptat de Joh se ajunge la momentul ala pe care ti-l doresti si anume alegeri anticipate.
     Intre timp, vor fi fost prezidentialele si veti lua o noua M. PSD iar anticipatele vor putea fi organizate impreuna cu localele.
  • +1 (3 voturi)    
   Nu-mi spune ca te-ai saturat si tu de baboonii psd (Miercuri, 12 iunie 2019, 17:49)

   Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

   Ca nu te cred.
 • +8 (12 voturi)    
  Calcule de aritmetică prea simple (Miercuri, 12 iunie 2019, 12:54)

  finutza [utilizator]

  Fiindcă partidul lui Ponta e tot PSD, iar dacă i-ai întreba unul câte unul, n-ar vota în ruptul capului cu USR sau PNL. La fel și UDMR.
  Chiar m-am întrebat mereu: de ce mai depun aceste moțiuni? Cineva a spus mai demult ceea ce ar putea fi un răspuns: „trece sesiunea și ne-am trezit că nu am depus nici o moțiune, apoi râd de noi cei de la putere că nu facem nimic”. Din răspunsul acesta îmi dau seama, cu amărăciune o zic, că nu le pasă că electoratul lor se poate supăra și el.
  • +3 (5 voturi)    
   Nu e chiar asa (Miercuri, 12 iunie 2019, 15:33)

   Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui finutza

   Exista cel putin 50 de parlamentari PSD-isti (daca nu chiar mai multi) care in afara de functia de deputat sau senator n-au prins absolut niciun pic de ciolan de pe urma lui Dragnea si nici nu au sanse sa parvina sub conducerea Dancilei si a lui Oprisan.
   Asa ca, chiar daca pica Dancila, ei nu-si pierd mandatele, in schimb s-ar putea sa aiba sanse la ciolan sub aripa lui Ponta.
   Pana marti se pot intampla multe in serparia PSD-ista.
 • +6 (12 voturi)    
  5 motive (Miercuri, 12 iunie 2019, 12:55)

  varavara [utilizator]

  In articol sunt exprimate 5 motive pentru demiterea guvernului psd.
  In realitate sunt sute de motive, pe care le stim cu totii, despre aceasta caricatura de guvern in frunte cu Veorica, pentru care ar trebui sa plece cat mai departe.
  • +1 (3 voturi)    
   trebuie lasati sa guverneze (Miercuri, 12 iunie 2019, 13:10)

   Kosmos [utilizator] i-a raspuns lui varavara

   pana ating 3% . De ce sa fie dati jos acum?
   E posibil ca pana la alegerile urmatoare toate oalele sa se sparga in capul PNL si USR PLUS
   • +2 (6 voturi)    
    In principiu (Miercuri, 12 iunie 2019, 13:44)

    varavara [utilizator] i-a raspuns lui Kosmos

    este corect ce spui dar daca psd-istii ar avea un minim bun simt (ceea ce nu au, evident) si-ar da demisia nu numai din guvern dar si din parlament si ar declansa alegeri anticipate, ceea ce s-a intamplat acum in Grecia dupa alegerile europarlamentare.
    In aceste conditii, un guvern PNL-USR+ ar fi viabil.
   • -4 (6 voturi)    
    Romanii trebuie sa gandeasca (Miercuri, 12 iunie 2019, 14:36)

    lgeu [utilizator] i-a raspuns lui Kosmos

    E logic sa fie lasati inca cateva luni sa fure tara?
    Ca mai apoi sa "ne apucam de treaba"?

    Nu are niciun sens; trebuie doar sa vrem sa gandim!


    Tot ce a spus USR-PLUS in campania electorala a fost doar populism ieftin!
 • +2 (8 voturi)    
  efectul (Miercuri, 12 iunie 2019, 13:06)

  nahir [utilizator]

  de ciolan îi determină pe pesedaci să țină cu dinții de fotoliile de parlamentari, de putere.
  Mai avem de așteptat până în 2020. La locale și parlamentare.
  • +3 (5 voturi)    
   Mai avem (Miercuri, 12 iunie 2019, 13:23)

   mopsu [utilizator] i-a raspuns lui nahir

   așa este, din cauza noastră , au ieșit la vot 9 mil. ,unde-s restul ?Bugetarii cu tot cu neveste si copii sunt 2 mil. , pensionari tot cam atat, dar restul dacă ies spulbera hoții și pensiile speciale .....
   • -6 (12 voturi)    
    care pensii speciale? (Miercuri, 12 iunie 2019, 14:14)

    cucuveaua mov [utilizator] i-a raspuns lui mopsu

    ale magistratilor? sau alea sunt bune?
    ai vreo explicatie pentru care un procuror oarecare are dreptul la o pensie speciala si un primar oarecare nu are acelasi drept?
    • +3 (5 voturi)    
     La toate (Miercuri, 12 iunie 2019, 14:34)

     mopsu [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

     pensiile speciale m-am referit....
    • 0 (8 voturi)    
     Am eu... (Miercuri, 12 iunie 2019, 14:35)

     Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

     Da, pentru ca procurorul poate si aresteaza primari iar primarul nu poate face la fel cu procurorii.
    • +1 (5 voturi)    
     diferente intre magistrat si primar (Miercuri, 12 iunie 2019, 14:48)

     wizard_mefisto [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

     Daca ar exista o scoala de primari si ar trece dupa absolvire prin cate examene si teste trec magistrati , atunci eu ma inclin catre ei . dar cum toti stim cum se ajunge primar in Romania si de ce se zbat sa ajunga acolo , pentru ce sa accept sa aibe o pensie speciala ?
    • +1 (1 vot)    
     cucurvel, la voi prostia e depasita doar de tupeu (Miercuri, 12 iunie 2019, 20:43)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui cucuveaua mov

     .
   • -3 (7 voturi)    
    ntz! dezinformezi! (Miercuri, 12 iunie 2019, 15:55)

    miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui mopsu

    pensionarii sunt peste 5milioane!
    daca scopul este doar spulberatul hotilor si a pensiilor speciale, pesedeul va ramane la conducere pe vecie!
    daca nu ati fi orbiti de propagaganda, ati vedea ca opozitia nu aduce nimic, dar absolut nimic costructiv!
    ati vazut ce propune pnl, cresterea impozitelor si taxelor, iar usr legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex!
    • +1 (3 voturi)    
     Măi dragă (Miercuri, 12 iunie 2019, 18:55)

     mopsu [utilizator] i-a raspuns lui miculescu-rucar

     toți aruncați cu vorbe fara continut.Ce-ai vrea ,vreo analiza vastă ? Am scris că cei cu pensii mari si îmbuibații ,,ugerari ,, la buget vor vota cu hotii. Calculele cu număr fă-le singur cu goagal...Si nu , nu sunt orb, nu port ochelari !!!!
 • +2 (2 voturi)    
  De fapt (Miercuri, 12 iunie 2019, 15:36)

  Casargoz [utilizator]

  Trimiterea in parlament a unei motiuni fara sanse reprezinta o forma de coabitare cu puterea.

  Ar trebui daca tot revizuim constitutia sa ne gandim si la minoritati, daca voteaza mereu cu puterea si nu reprezinta dorintele minoritatilor pe care le reprezinta, nu ar fi mai normal sa impunem cote partidelor? Fiecare partid sa aiba pe locuri eligibile 10% minoritati?
  In loc sa dam niste locuri garantate unor slujitori ai puterii?
 • -3 (5 voturi)    
  Eu marele Zeu Apollo (Miercuri, 12 iunie 2019, 16:36)

  Lucian Ilea [utilizator]

  declar azi in fata guvernului demis al Romaniei
  faotul ca la presiunea nobililor din Cluj
  Ardealul isi declara independenta fata de Romania
  pe toata vecia
 • -1 (3 voturi)    
  UDMR va vota moțiunea de cenzură. (Miercuri, 12 iunie 2019, 21:40)

  miculescu-rucar [utilizator]

  udemereul, ca udemereul,
  dar romanii care au acceptat inscrierea acestui subiect in motiunea de cenzura?
  adica romanii orban, ciolosi, barna, tumac, ponta, toti romani verzi, patrioti inflacarati.
  vorba lu 'sica mandolica' :
  -cine voteaza,
  tara o tradeaza!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by