Deputatul Pro România Marian Neacșu, exclus din PSD, a fost audiat miercuri la Direcția Națională Anticorupție, în dosarul în care trezorierul PSD, Mircea Drăghici,este urmărit penal pentru delapidare și folosirea subvențiilor pentru partide în alte scopuri decât cele în care au fost acordate. În perioada în care au avut loc faptele de care este acuzat Drăghici, Neacșu era secretar general al PSD.

HotNews.roFoto: Hotnews

El a spus, la ieșirea de la audieri, că a fost chemat în calitate de martor, iar audierile s-au făcut în prezența avocaților aleși de Mircea Drăghici.

"Consider un capitol cu multe dezamăgiri (PSD - n.r.) și nu aș vrea să discut despre ce s-a întâmplat acolo", a declarat Marian Neacșu.

Marian Neacșu deținea funcția de secretar general al PSD când au avut loc faptele de care este acuzat Mircea Drăghici.

DNA a anunțat oficial marți că procurorii au început urmărirea penală împotriva trezorierului PSD, Mircea Drăghici, pentru delapidare și utilizarea subvențiilor primite de la stat în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate. Potrivit anchetatorilor, el și-ar fi însușit 380.000 de euro din subvenția acordată partidului de către Autoritatea Electorală Permanentă pentru a plăti un imobil de peste 500.000 de euro.