Liviu Dragnea îl ironizează pe Klaus Iohannis despre care spune că abia îl așteaptă să organizeze referendum.

Foto:

„Va fi un prilej foarte bun pentru români să răspundă și la alte întrebări: câte case trebuie să furi de la stat ca să ajungi președinte? Câte dosare trebuie să îți fie închise de prieteni ca să ai șanse la președinție?”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă PSD este dezavantajat de suprapunerea referendumului cu europarlamentarelor, Dragnea răspuns că nu. „Ei vor să defavorizeze PSD prin mijloace nepolitice și nelegale. Nu, noi cerem tuturor românilor să vină la vot. Noi suntem foarte interesați ca românii să vină la vot”, a precizat el.

Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că vrea referendum pentru că numai în acest fel românii vor putea arăta că nu mai sunt de acord cu modul în care PSD strică legile justiției și își bate joc. El a mai spus că întreaga guvernare PSD a eșuat.

”Pentru a da românilor votul înapoi am început să reevaluez ideea unui referendum, pentru că doar așa românii pot arăta că nu mai sunt de acord cu felul în care PSD strică legile justiției și își bate joc de țară, își bate joc de români. Am invitat pentru începutul săptămânii viitoare pe foarte mulți români interesați, cu care voi avea consultări pe tema referendumului, fiindcă îmi doresc un referendum bine organizat, bine gândit, în parteneriat cu societatea civilă și cu partidele de bună-credință, împreună cu românii și cu voi”, a declarat el, la gala Tineretului Liberal.

Președintele a lansat, din nou, un atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea și a PSD, afirmând că democrația este în pericol și că toate guvernările pesediștilor au eșuat.