Rareș Bogdan pe lista PNL pentru europarlamentare ar fi un câștig pentru partid, a declarat, la interviurile HotNews LIVE, Ludovic Orban.

Rares BogdanFoto: Facebook

Șeful liberalilor a precizat că lista candidaților pentru alegerile din 26 mai ar putea fi finalizată în următoarele 10 zile, înainte de reuniunea PPE de la București, care va avea loc pe 16 martie.

Întrebat punctual despre oferta făcută jurnalistului Rareș Bogdan, Orban a evitat un răspuns concret, susținând că toți candidații PNL trebuie validați în forurile statutare ale partidului.

„Există discuții cu mai mulți. Eu de un an jumătate am făcut eforturi de a aduce în PNL sau alături de PNL oameni cu competență, oameni de calitate, valori. Și am și reușit în multe puncte să creștem valoric partidul, să promovăm oamenii din interiorul partidului oameni cu potențial”, a spus el.

Întrebat dacă din punctul său de vedere Rareș Bogdan pe lista PNL la europarlamentare ar fi un câștig pentru partid, liderul liberalilor a răspuns „Da”.

CITEȘTE ȘI: Crin Antonescu iese din cărți pentru europarlamentare. Ciorna listei PNL pentru euroalegeri

PNL poate obține „un rezultat la care nu spera cineva în ianuarie 2017”

Ludovic Orban crede că PNL poate obține la alegerile europarlamentare „un rezultat la care nu spera cineva în ianuarie 2017”.

„PSD s-a prăbușit dramatic și menține un trend descendent”, a spus el. Liderul PNL a precizat că în sondajele partidului cota electorală a PSD este de 28%-30%, liberalii fiind „umăr la umăr” cu 27%-28%.

În perioada de precampanie, PNL va folosi sloganul „România în primul rând”.

CITEȘTE ȘI: Ar fi bine ca la prezidențiale cei din USR-PLUS să vină să-l sprijine pe Iohannis pentru un nou mandat / PNL nu ar coopta la guvernare UDMR și Pro România