Premierul Viorica Dăncilă va trimite la Cotroceni, aceleași propuneri de miniștri pentru Dezvoltare și Transporturi, atașând documentației și cazierele judiciare ale Olguței Vasilescu și Mircea Drăghici, a declarat pentru HotNews șeful SGG, Toni Greblă.

Iohannis si Dancila, la GuvernFoto: Guvernul Romaniei

„Coaliția PSD-ALDE își menține propunerile. Vom trimite documentația, împreună cazierele pe care președintele le solicită. Este evident că președintele face un joc al nervilor și ne așteptăm să respingă din nou. Așteptăm să vedem totuși ce reacție va avea, iar dacă acest conflict continuă, vom sesiza Curtea Constituțională”, a declarat Toni Greblă pentru HotNews.

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, premierului Viorica Dăncilă o scrisoare în care explică de ce a refuzat numirile, precizând că documentația care însoțește propunerile de numire a Olguței Vasilescu și Mircea Drăghici la Dezvoltare și Transporturi este incompletă.

Șeful statului susține că documentația e incompletă, certificatul de cazier judiciar fiind singurul document care atestă situația judiciară a unei persoane.