DNA precizează, în privința unui dosar privind vizita în SUA a lui Liviu Dragnea, că nu pot fi furnizate informații cu privire la inexistența sau existența unei cauze, întrucât instituția nu deține date care ar putea fi oferite publicității, se arată într-un răspuns pentru Mediafax.

Liviu Dragnea, la Consiliul NaționalFoto: Captura video

„În acest moment nu deținem date care ar putea face obiectul unei comunicări publice referitoare la aspectele menționate. Prin urmare, nu vă putem furniza nici un fel de informații despre existența sau inexistența unei cauze care să privească aspectele din cererea dvs.”, a precizat DNA, într-un răspuns pentru Mediafax.

Citeste și:

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat la mijlocul lunii decembrie, în şedinţa Consiliului Naţional PSD, că are cunoştinţă de noi dosare penale pe numele său şi al lui Călin Popescu Tăriceanu, la adresa sa fiind vorba de vizita în America din 2018. "Călin. Ştii că ne-a mai făcut nişte dosare. Aş meu, vizita din America de anul trecut. Eu îi spun domnului Uncheselu (n.r.: procuror DNA) să meargă în continuare, dar îi spun unde ajunge: la un ambasador şi să văd dacă îl ţin genunchii că dacă nu are o mare problemă", a spus Liviu Dragnea. Liderul PSD a mai spus tot la acel moment că Justiţia trebuie resetată şi l-a atacat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis.