​Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, în ședința Consiliului Național PSD, că are cunoștință de noi dosare penale pe numele său și al lui Călin Popescu Tăriceanu, la adresa sa fiind vorba de vizita pe care a făcut-o în SUA în ianuarie 2017, la învestirea lui Donald Trump.

Dragnea si TariceanuFoto: Facebook

Dragnea a spus, în discursul de o oră și jumătate, că pe numele său a mai fost întocmit un dosar penal, care “ajunge” la un ambasador. El a avut un mesaj pentru procurorul DNA Jean Uncheșelu.

“Apropo, Călin, știi că ne-a mai făcut un dosar? O veste tristă, așa, de ziua Vioricăi. La mine e legat de vizita în SUA de anul trecut Eu îi spun domnului Uncheșelu (procurorul DNA Jean Uncheşelu - n.r.) să meargă în continuare, dar îi spun și unde ajunge - la un ambasador. Și să văd dacă îl țin genunchii, că, dacă nu, are o mare problemă”, a declarat Dragnea.

El a mai spus că Justiția trebuie resetată și l-a atacat din nou pe președintele Klaus Iohannis.

"Mult timp am crezut că e păpușarul președintele Iohannis. E doar o păpușă. Tot ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi schimb părerea. E un președinte cu cheiță. Când se intenționează să blocheze ceva, se mai uită cineva la un dosar și devine docil și ascultător și e rău cu noi, care suntem la putere și vrem să demontăm statul paralel. Vreau ca statul paralel să fie distrus și demontat piesă cu piesă", a mai spus Dragnea.