Deputatul PSD de Iași Vasile Cîtea, care a distribuit pe Facebook un articol potrivit căruia actorul Florin Zamfirescu ar fi spus, într-o postare pe rețeaua de socializare: “Dragă Uniune Europeană, ești o curvă satanistă”, spune că a distribuit acel mesaj considerând că actorul "are dreptate, prin atitudine". "Este opinia unui om, iar eu o agreez", a spus parlamentarul, pentru HotNews.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Deputatul PSD nu vede nimic în neregulă în mesajul distribuit și crede că România nu este tratată corect în Uniunea Europeană.

"Este opinia unui om, iar eu o agreez. Are dreptate. Sunt lucruri care ar trebui respectate de Comisia Europeană", a declarat deputatul PSD.

El consideră că Raportul MCV este unul subiectiv, care ignoră, de exemplu, "ce s-a întâmplat la DNA Ploiești".

"Sunt lucruri care se întâmplă în România și despre care nu se vorbește în MCV. Nu se regăsește nicăieri în raportul ăla ce s-a întâmplat la DNA Ploiești, de exemplu. Este un raport subiectiv, iar domnul Zamfir a exprimat un punct de vedere pe care îl acceptă mulți", susține Vasile Cîtea, deputat la primul mandat.

El argumentează că România trebuie să fie tratată corect și trebuie "să primească același tratament ca celelalte state din Uniunea Europeană": "Trebuie să fim tratați la fel ca ceilalți. Nu știu să mai fie în alte țări protocoale cu serviciile secrete folosite în procese. Și atunci Comisia trebuia să spuna ceva".

Vasile Cîtea este la primul mandat de deputat din partea PSD Iași. El este secretar al grupului PSD din Camera Deputaților, vicepreședinte al comisiei pentru tehnologia informației și membru al comisiei pentru învățământ. Cîtea este și președinte al Federației Române de Box și oficial al federației internaționale, AIBA.

CITEȘTE ȘI: Ce distribuie un deputat PSD pe Facebook: “Dragă Uniune Europeana, ești o curvă satanistă” / Cîtea a șters postarea