Fostul premier Dacian Cioloș, lider al Mișcării România Împreună, face apel la depunerea unei moțiuni de cenzură, un apel similar fiind făcut și de fostul președinte Traian Băsescu.

Dacian CiolosFoto: Guvernul Romaniei

”Procurorul General Augustin Lazăr a fost numit în funcție perfect legal și îndeplinind toate condițiile prevăzute de procedură. Domnule Toader, puteți abuza adevărul, pentru că fiecare ființă are liber arbitru, dar nu veți putea murdări conștiința oamenilor cinstiți din această țară. Dacă această conștiință se mai reflectă măcar puțin în Parlamentul acestei țări, atunci ar trebui să ne ofere un guvern demn de acest nume și de această responsabilitate. Aștept, așa cum cred că așteaptă mulți români disperați și sătui de ipocrizii politice, ca partidele și parlamentarii cărora le pasă de soarta țării să pună capăt acestei mascarade, să depună și să voteze moțiunea de cenzură”, scrie Cioloș pe Facebook.

Senatorul PMP TraianBăsescu a îndeamnă din nou partidele din Opoziție să încerce depunerea unei moțiuni de cenzurăîn Parlament împotriva Guvernului Dăncilă, precizând că este ultimul moment când demersul ar avea șanse de reușită.