Ședința CExN s-a încheiat. Dragnea i-a anunțat pe pesediști că nu candidează la prezidențiale. PSD va susține un candidat comun cu ALDE. Înfrângere umilitoare pentru Gabriela Firea. Carmen Dan rămâne ministru de Interne

de L.P., N.O.     HotNews.ro
Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 8:54 Actualitate | Politic


Liviu_Dragnea
Foto: Facebook
 documente
(01 Sep 2018) PDF, 15MB
Liderii PSD s-au reunit sâmbătă la Neptun, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), după ce vineri mai mulți lideri PSD s-au întâlnit într-o ședință restrânsă cu intenția de a contesta autoritatea președintelui PSD. Timp de șase ore social-democrații au discutat proiectele de viitor ale partidului și au tranșat nemulțumirile interne. Discuțiile au escaladat în momentul în care, primarul Capitalei Gabriela Firea a cerut demisia protejatei lui Liviu Dragnea, ministrul de Interne Carmen Dan.

 


17.00 Ședința Comitetului Executiv s-a încheiat dar social democrații continuă discuțiile cu grupurile parlamentare . Gabriela Firea a declarat că relația sa cu Dragnea este una tensionată și a lansat mai multe atacuri și la adresa protejatei lui, Carmen Dan. Firea l-a atacat dur pe președintele Liviu Dragnea spunând că tensiunea în relația cu liderul PSD ar fi pornit de la faptul că ea nu ar fi spus categoric că nu candidează la președinție, ceea ce nu este real, pentru că a declarat în repetate rânduri că nu vrea să intre în cursa pentru alegerile prezidențiale și nici pentru șefia partidului.  Firea a mai spus că a fost acuzată în ședință de un anume coleg (n. red - Codrin Ștefănescu) că face partizanat cu președintele Românei, Klaus Iohannis și pentru că vrea să candideze la șefia PSD.

16:23 Dragnea le-ar fi spus liderilor PSD că nu intenționează să candideze la președinția României și că va exista un candidat comun PSD - ALDE, potrivit surselor Hotnews.ro. 

De asemenea, propunerea Gabrielei Firea de retragere a sprijinului politic lministrului de Interne a fost respinsă. Un singur vot pentru propunerea lui Firea ar fi fost dat în CExN. Carmen Dan rămâne ministru de Interne.

16:05 Scandal și reproșuri în spatele ușilor închise. Ministrul Lia Olguța Vasilescu, președintele PSD Maramureș Gabriel Zetea, deputatul Cătălin Rădulescu și secretarul executiv al PSD, Codrin Ștefănescu au sărit în apărarea lui Liviu Dragnea și o atacă pe Gabriela Firea. De partea cealaltă Robert Negoiță și Paul Stănescu au făcut zid în jurul Gabrielei Firea.

15:20 Firea a cerut ca propunerea ei privind retragerea sprijinului politic pentru Carmen Dan să fie suspusă la vot în CExN. Potrivit surselor Hotnews.ro participante la ședință, Carmen Dan ar fi replicat atacului prezentând raportul intern elaborat de ministerul pe care îl conduce privind evenimentele și deciziile luate în ziua protestelor. Marian Oprișan a părăsit ședința.

14:20 Atmosfera tensionață în spatele ușilor închise. Liderii PSD au început să-și spună nemulțumirile. Marian Oprișan alături de Gabriela Firea.

14:05 Gabriel Firea a cerut demisia lui Carmen Dan, protejata președinteleui PSD Liviu Dragnea. Surse din ședința CExN au declarat pentru Hotnews.ro ca Firea a cerut demisia ministrului de Interne pentru modul cum a gestionat situația de la protestele din 10 august.  "Se impune demisia sau retragerea sprijinului politic pentru modul în care au fost gestionate intervenția jandarmilor", ar fi spus Firea în ședință.  Firea ar fi cerut ca propunerea să fie supusă la vot dar nu a primit niciun răspuns la solicitarea sa.

13:05 Liderii social-democrați discută despre proiectele de legi care vor intra în sesiunea parlamentară, atmosfera este una de plictiseală.

12:25 Premierul Viorica Dăncilă prezintă activitatea guvernului în ședința CExNn - surse

11:52 Dragnea a ieșit din ședință să fumeze o tigare împreună cu Teodorovici pe terasa hotelului. La apariția presei cei doi au intrat în clădire.

11:10 Livu Dragnea a sosit împreuna cu premierul Viorica Dăncilă.  "Nu cred că mi se va cere demisia", a spus Dragnea întrebat de jurnaliști. Dragnea a mai spus că nu există o situaţie tensionată în interiorul PSD  "Poate la voi afară, înăuntru nu", a supus președintele PSD.

11.06: Gabriela Firea: "Nu vreau să fac speculații sau să comentez anumite zvonuri. Vreau să spun cu claritate și argumente în fața colegilor, să lămurim anumite aspecte și apoi dacă se ia vreo decizie, vă voi transmite. Sunt și lucruri bune și mai puțin bune și toate trebuie tratate cu maximă sinceritate, cu gândul că avem mare responsabilitate ca politicieni. Dacă nu mai avem legătură cu românii, fiecare avem o problemă în parte". Firea a mai spus că este preocupată și îndurerată că nu se fac progrese în domeniul administrativ și că sunt întârzieri. Întrebată dacă este nemulțumită de anumiți miniștri, aceasta a spus că ”sunt grupuri de lucru interministeriale care lucrează de mult prea mult timp pentru a da niște soluții”. De asemenea, ea a subliniat că ”nu sunt persoana care să fie izolată în partid”.

10:55  Niculae Bădălău a declarat înaintea ședinței CExN că este nemulțumit de activitatea Guvernului, existând ministere care funcționează mai greu. ”Nemulțumiți sunt. Și eu sunt nemulțumit și îmi doresc mult mai mult pentru România și pentru români. Ideea e să discutăm și să găsim măsurile necesare pentru îndreptare. (...) Avem o guvernare bună, avem o creștere economică, sunt măsuri care au fost în cadrul programului de guvernare și care au fost implementate. E clar că în cadrul guvernului sunt ministere care funcționează mai greu, iar aici probabil dna premier va veni cu o măsură de remaniere”, a declarat Niculae Bădălău.

Senatorul PSD a mai spus că ”nu este exclus ca domnul Tăriceanu să fie candidatul nostru”, argumentând că ”Tăriceanu este un om cu viziune, echilibrat, exprem de bun pentru președinția României. Declarația lui Bădălău este făcută în contextul nemulțumirilor din interiorul partidului la adresa președinteleui Liviu Dragnea și după ce vineri a avut loc o discuție informală în acest sens.

"În istoria PSD a existat o cutumă în care preşedintele partidului a candidat. În acelaşi timp, am avut şi în cadrul USL, dacă vă mai amintiţi, un protocol în care domnul Crin Antonescu, din partea PNL, era candidatul la preşedinte al alianţei, guvernarea, premierul, revenind la PSD. Şi în acest moment, suntem într-o alianţă şi nu este exclus ca domnul Tăriceanu să fie candidatul nostru, urmând în continuare ca PSD să aibă prim-ministrul. Domnul Tăriceanu este un om cu viziune, un om echilibrat, un om care ar fi extrem de bun pentru preşedinţia României şi pentru români", a spus Bădălău.

PSD a luat măsuri sporite pentru ședința CEXn și a angajat o firmă de pază iar la fața locului sunt prezenți și câțiva jandarmi. Ședința social democrațiilor se desfășoară la hotel Doina din Neputun iar jurnaliștii nu au acces în hotel.

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, vineri seară, după ședința informală ținută de liderii social-democrați la mare, că amnistia și revizuirea unor sentințe „sunt pe agenda noastră și că toți sunt preocupați de lucrurile astea".

„ Noi am avut o primă întâlnire de întâmpinare, nu de altă natură, și acolo am discutat câteva lucruri pe care să le avansăm în dezbaterea de mâine. Este vorba de activitatea Guvernului, este vorba de PNDL, este vorba de evaluarea activității miniștrilor, e vorba de măsurile care au fost luate și de explicațiile care au fost date în legătură cu evoluția pestei porcine(...)

Pot să vă spun părerea mea, pentru că nu e o părere care să fi fost adoptată deocamdată, dar eu cred că sunt două lucruri diferite. Unul este actul de amnistie, care exprimă de fapt dorința unei societăți ca față de unii membri ai săi care au greșit să se manifeste clemență și aceasta este o chestiune absolut normală. Al doilea aspect, pe care dumneavoastră l-ați enunțat, este acela al unui mod defectuos de aplicare a justiției și aici nu vorbim de clemență, că dacă cineva a fost condamnat în baza unor probe false, sau a unor abuzuri săvârșite în mecanismul acesta al justiției, asta nu înseamnă că trebuie să îi dăm amnistie, ci trebuie să îi dăm o reparație persoanei respective și ăsta este alt aspect al problemelor care urmează să se dezbată. Astăzi nu am discutat acest lucru, dar sunt pe agenda noastră, toți sunt preocupați de lucrurile astea, dar nu am discutat acest lucru", a declarat liderul PSD Vaslui, pentru Mediafax.

Sursele social democrate au declarat pentru Hotnews.ro că pentru a detensiona situația din partid, Dragnea le-a promis nemulțumiților că în ședința CExN se va discuta despre activitatea miniștriilor și dacă partidul o va cere, va exista și o remaniere. Astfel, premierul va face o prezentare a gradului de îndeplinire de către ministere a măsurilor din programul de guvernare iar conducerea lărgită a PSD va stabili dacă se impune o remaniere guvernamentală sau dacă Executivul va continua să funcționeze cu actualii titulari.

Potrivit surselor citate, portofoliile guvernamentale care au atras cele mai multe critici în interiorul PSD, în primele șapte luni de mandat, sunt: Finanțele (Eugen Teodorovici), Economia (Dănuț Andrușcă), Tineretul și Sportul (Ioana Bran), Educația (Valentin Popa) și Cultura (George Ivașcu).

Sursele HotNews.ro, susțin că vicepremierul Paul Stănescu, Marian Oprișan, Niculae Bădălău, Dumitru Buzatu, Ionel Arsene, Adrian Țuțuianu și Mihai Tudose sunt nemulțumiți de modul în care Dragnea ia deciziile în cadrul restrâns din biroul său de la Parlament și că niciun alt lider nu are acces la acestea. Social-democrații i-au reproșat lui Dragnea că discută doar cu Darius Vâlcov și Lia Olguța Vasilescu și că nu au nici cel mai mic acces la deciziile ce țin de Guvern. De asemenea, aceștia sunt nemulțumiți de faptul că nu au reușit să-și nominalizeze oameni în posturile din administrația centrală, Dragnea fiind acuzat că a numit doar oameni din Teleorman.

La nivel oficial premierul a anunțat vineri că nu se va discuta despre remanierea guvernamentală în ședința CEX.


Liderii social democrat s-au întâlnit vineri  pentru a discuta despre modul în care Liviu Dragnea conduce partidul, au declarat surse social democrate pentru Hotnews.ro. Liderii social-democrați intenționau să conteste autoritatea președintelui PSD la ședința CEX  prin punerea în dezbatere a scrisorii Ecaterinei Andronescu și cea a senatorului Niculae Bădălau. Potrivit surselor citate, Liviu Dragnea ar fi reușit să-i convingă pe aceștia să renunțe la demers, îndemnând la unitate, pentru că ”nu este momentul dezbinării, pentru că ar risca să distrugă partidul”.

Reamintim că președintele PSD București, Gabriela Firea a intrat în conflict cu protejata lui Liviu Dragnea, Carmen Dan în urma protestelor din 10 august dupa ce ministrul de Interne a încercat să paseze responsabilitatea intervenției jandarmilor către prefectul Speranța Cliseru protejata primarului Capitalei. Gabriela Firea, a declarat miercuri, întrebată dacă simte tensiuni în PSD, că sunt „cu siguranță lucruri de spus" în acest sens dar nu vrea să se alăture celor care „împroașcă cu noroi” așa că își va spune punctul de vedere în interiorul partidului.

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram..*.


10640 vizualizari

 • +20 (24 voturi)    
  Go-Go-Go/ Draqnea la Bulau (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 9:05)

  un domn [utilizator]

  Si La Multi Ani! (Inclusiv spetza Teldrum vs OLAF)
  • +5 (7 voturi)    
   curaj pesedistilor (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 14:58)

   Dimijoarei_Obt [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   Nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu ! Lumea nu incepe si nici nu se termina cu un conducator de partid !
   • +4 (6 voturi)    
    hehe (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 15:56)

    ion_de_la_tara [utilizator] i-a raspuns lui Dimijoarei_Obt

    se mananca sacalii intre ei, pai nu-i normal? doar sunt toti la fel, nu se pot abtine sa arda doar poporul...la un moment dat incep sa-si dea in cap si unii altora :) sper cat mai curand! sacalii tot sacali sunt, atat impreuna cat si separat!
    • +1 (1 vot)    
     o mare tzeapa (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 17:53)

     pehash [utilizator] i-a raspuns lui ion_de_la_tara

     punem pariu ca Gabriela Firea va fi candidatul "independent" si toata masinaria de voturi a PSD o va sustine?
     • 0 (2 voturi)    
      P$D in ilegalitate pana in 2019 (Duminică, 2 septembrie 2018, 10:40)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui pehash

      Apoi mai vedem cine candideaza
  • +7 (11 voturi)    
   TARICEANU candidatul PSD pt ca e PSD-ist (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 15:31)

   Kivek [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   Tariceanu e o sluga PSD, a dovedit de atatea ori...inca din anii 90 apoi in 2007 din nou

   normal ca un Presh ca TARICEANu ar fi perfect pt PSD, ar fi garantia ca doar PSD are rpimul ministru
   • +1 (5 voturi)    
    Pe 10 Septembrie TREBUIE iesit masiv (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 18:54)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

    In Strada! Placutza Suedeza este Principala Scandare!
    P$D in Ilegalitate!
    Proclamatia de la Timisoara in Constitutie!

    Alde este Vectorul de Miscare P$D Aceeasi Mizerie!
 • +12 (18 voturi)    
  Halal acord al mafiei conducatoare (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 10:15)

  clencix [utilizator]

  Au potolit pesedeii, care oricum erau ascultători în ronțăiala oaselor, dar cu restul țării ce fac, și cu bătaia demonstranților comandată de sus?
  • +12 (16 voturi)    
   Promisiuni (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 10:46)

   florinos [utilizator] i-a raspuns lui clencix

   Le-a spus ca încă mai este de furat, contracte date fără licitatie, OUG pe Legile Justitiei, niște combinații in urma Pestei Porcine, ceva zacaminte de petrol vandute rusilor etc.

   Sa nu credeti ca persoanele prezente la congres au coloana vertebrala si nu realizeaza cât de nociv este Dragnea pentru țară si pentru partid.
   • +8 (8 voturi)    
    maduva bate materia cenusie! (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 12:03)

    clencix [utilizator] i-a raspuns lui florinos

    creierul coloana vertebrală o pleacă
 • +11 (13 voturi)    
  pupat (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 10:35)

  Ilidia [utilizator]

  "Pupat piata ..." vorba lui nenea Iancu. Pai sa ramana unii fara "coledgi"!?
 • +13 (15 voturi)    
  Comment sters de user (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 11:06)

  gayon [anonim]

  • +9 (11 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 11:42)

   [anonim] i-a raspuns lui gayon

   • +4 (4 voturi)    
    Comment sters de user (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 16:03)

    gayon [anonim] i-a raspuns lui

 • +16 (18 voturi)    
  Trist (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 11:11)

  imi_pasa_de_romania [utilizator]

  Unii strang ani intregi ca sa stea 2 zile la mare, iar astia se duc pe banii nostri ca sa comploteze cum sa ne distruga tara. Bun asa!
 • +8 (8 voturi)    
  intelegere... (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 11:53)

  traiang [utilizator]

  Tusea si cu junghiul pai cum sa nu se inteleaga la marea ciordeala Alta sansa nu au si apoi sunt de aceeasi culoare rosie indiferent cum isi spun asazisii liberali .Dar mai este mult pana atunci si daca dau gratierea primul care cade va fi Dragnea caci nu are nici o sansa la reactivarea lui Bombonel si alti crocodili din spate deja a inceput maraiala !!!
 • -4 (8 voturi)    
  in CEx ori iti elimini dusmanii... (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 12:10)

  demaGOGU [utilizator]

  ...ori esti eliminat.

  tertium non datur.
  • 0 (2 voturi)    
   Adica le dai (Duminică, 2 septembrie 2018, 16:50)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Placutza Suedeza ca Meniu?
 • +11 (13 voturi)    
  Kamikaze (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 13:20)

  Altiro [utilizator]

  Să dai 5 milioane de parai pe o scrisoare( a lui Giuliani) și să se șteargă toți cu ea la c.r - asta înseamă să fii hoț prost de la Teleorman. PSD ramane scindat: jumate vor la Rahova, jumate la Jilava.."Mama proștilor e mereu gravidă!" - pictorial de infarct cu Viorica în revista Viva!..
  • 0 (0 voturi)    
   Recunosti in numele borului (Duminică, 2 septembrie 2018, 23:59)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

   Ca Mai Bine ii platea la Marea Betoneala a Mantuirii Neamului sau la flota CLSfinte de la Stuttgart?
 • +10 (10 voturi)    
  Tot inainte tovarasi ! (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 13:21)

  tontu [utilizator]

  E din ce in ce mai bine... pentrru opozitie. Chiar si singur Liviu tragea caruta PSD in groapa, asa cu Viorica langa el o sa ajunga mai repede la destinatie.
 • -6 (8 voturi)    
  de cate ori s-a mai "clatinat" dragnea? (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 13:22)

  Itsoc [utilizator]

  in ultimii 2 ani cred ca au fost cel putin 8-10 stiri "pe surse" ca dragnea e contestat, ca pierde sefia, etc.

  dupa fiecare stire dintr-astea, dragnea a iesit si mai puternic in partid.

  nu va faceti sperante degeaba, dragnea este singurul om in momentul de fata care poate duce programul de guvernare la bun sfarsit si poate asigura psd-ul ca va ramane 20-30 de ani la putere de acum incolo ca singurul partid stat, dictatorial.
  cine ar da cu piciorul la asa oportunitate? liber la furt forever!

  plus ca dragnea are sustinerea lui trump pentru ca asta e si planul lui trump, sa aiba dictaturi in estul europei carora sa le vanda armament si carora sa le ia resursele pentru a face america "great again".

  stati linistiti, CEX e ultimul in care se discuta detaliile loviturii de gratie si preluarii totale a puterii. Urmeaza in septembrie suspendarea presedintelui, OUG pe amnistie iar de la 1 octombrie Romania va avea un nou premier si un nou guvern: Guvernul Dragnea.
  • +1 (1 vot)    
   De cand e Dragnea la putere ? (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 18:08)

   Maspp [utilizator] i-a raspuns lui Itsoc

   N-are nici 2 ani. Au fost altii in PSD mult mai puternici ca el si cu rezultate mai bune care n-au rezistat. Aiureala asta ca e cel mai puternic om din Romania e hilara. Daca era cel mai puternic, nu ceda candidatura in fata lui Tariceanu. Daca era asa puternic, nu avea atatia contestatari din interiorul PSD care asteapta sa-l rastoarne cu prima ocazie. Ii curata pe toti de mult timp. Cum naiba Tudose, Firea, Badalau, Andronescu il sapa si in privat si in public, si nu are curaj sa-i dea afara ? Situatia pentru el e ingrata, trebuie sa mearga pe un fir de ata , trebuie sa-l sprijine pe Tariceanu si sa spere ca asta e de acord cu gratierea , trebuie sa aiba rezultate in guvernare ( pe care nu prea le are) si sa mentina PSD la un anumit nivel electoral. Sincer, mie mi se pare ca deja e in cadere libera odata ce a accepat un candidat din afara partidului. Tariceanu nu e agreat de votantii PSD, si probabil mai mult de jumatate nu-l vor vota sau nu se vor duce la vot. S-ar putea sa vedem revolte in PSD inainte de alegerile prezidentiale, multi nu vor fi multumiti cu propunerea lui Dragnea. Comparandu-l cu Basescu, Ponta, Nastase, Iliescu, Constantinescu e mult mai slab ca astia dpdv al puterii detinute. Da, e mai puternic ca Iohannis dar asta pentru ca Iohannis nu a avut niciodata anvergura de presedinte. Cu 6 milioane de voturi in spate, putea sa impuna multe lucruri daca avea si ceva idei.
 • +7 (9 voturi)    
  alo, sint toti sobolanii acolo? (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 14:24)

  Coco Whistle [utilizator]

  nu ne mai ramine decit sa le dam foc.
 • +8 (10 voturi)    
  Razbelul fustelor / fufelor rosii ? (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 15:24)

  Plagarus [utilizator]

  Adunatura asta incompetenta,simpte mirosul de carcera al dublului condamnat DLN !!!
  • 0 (2 voturi)    
   Taragostistele sunt Imbatabile la Procedura (Duminică, 2 septembrie 2018, 16:51)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Plagarus

   Fie HD (superone) fie diptroat
 • +6 (6 voturi)    
  io zic ca se poate... (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 15:33)

  ..13 [utilizator]

  Remania de tot gubernul.

  evident ramane si strigarea:
  Go-Go-Go/ Dragnea la Bulau!
 • +9 (9 voturi)    
  Oare s a discutat (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 15:47)

  Observatory [utilizator]

  dacă partidul poate fi condusă din celula penitenciarului ?
 • +1 (1 vot)    
  Comment sters de user (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 16:23)

  qwerasdf [anonim]

 • 0 (2 voturi)    
  hehe (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 16:52)

  jeanvaljeanro [utilizator]

  ramane cum am stabilit: m..e p$d!
 • +2 (2 voturi)    
  Comment sters de user (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 17:06)

  gayon [anonim]

 • +1 (1 vot)    
  Niste jigodii ordinare (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 17:28)

  kofa [utilizator]

  toti merita ani grei de puscarie 1
 • +2 (2 voturi)    
  cum se putea altfel (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 18:15)

  gopo2016 [utilizator]

  e condamnat penal jegosul, locul lui e in buda istoriei, dar se pare ca inca se tine cu dinti aia cariati de margine , sa speram ca i se rup cariile si se duce la vale sa nu ii mai iasa decit numele si bocanci din puscarie
 • +1 (1 vot)    
  Atentie la urmatoarea nuanta: (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 18:18)

  Ciobanul Bucur [utilizator]

  – Dragnea nu a facut anuntul ca el nu va candida decat ca replica la afirmatia lui Firea ca ea nu va candida, dupa care Dragnea a raspuns ca nici el nu va candida. A fost deci OBLIGAT “cu sula in coaste” sa dea acest raspuns ca aparare fata de atacul pornit de Firea, nu ca o decizie gandita luata de el si pe care a socotit sa o faca oricum cunoscuta pesedistilor.
 • +3 (3 voturi)    
  Marea Adunare de Mafioti (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 18:21)

  Parzivall [utilizator]

  Dracna stie ca psd nu are candidat pt Presedinte, stie ce lighioane are in partid. Toti is o adunatura de analfabeti, hoti ordinari, dupa chipul si asemanarea votacilor lor, si postacilor. Rusine bah!!!!
 • -1 (1 vot)    
  Sedinta aceasta.... (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 18:31)

  Costello [utilizator]

  ... aratat ce pesedist , din cei invitati, este curat sau aproape curat. Din pacate pentru barbati, femeile sunt mai curajoase! M-a dezamagit profund d. Rovana Plumb!
 • 0 (0 voturi)    
  vorbeste lumea ... (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 18:45)

  nu conteaza cine zice [utilizator]

  hai cu apa si cu gaze la CEx .... haideee ....
 • 0 (0 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 19:46)

  [anonim]

 • +1 (3 voturi)    
  deci rusii vor presedintele lor (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 20:17)

  elysyum [utilizator]

  TAURICEL SORTULET CU FATA LA EST....
 • 0 (4 voturi)    
  isi ia fatuca si trece oceanul.... (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 21:36)

  nash pandelica [utilizator]

  si'a facut suma, si'a capatuit familia...
  • +1 (1 vot)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 1 septembrie 2018, 22:22)

   [anonim] i-a raspuns lui nash pandelica

   • +1 (1 vot)    
    nu cred (Duminică, 2 septembrie 2018, 13:44)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui

    ca apuca...
    in caz ca, vor mai fi inca vreo trei patru milioane de emigranti.
    deci, va scada somajul ! :-))
    • 0 (2 voturi)    
     Mai Bine (Duminică, 2 septembrie 2018, 20:19)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

     El shi La Famiglia lui la Brutarie


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by