Senatorul liberal Alina Gorghiu spune că faptul că liderul PSD vorbește de o posibilă acuzare a președintelui Klaus Iohannis de înaltă trădare ”arată gradul de disperare al lui Dragnea, sufocat în propriile promisiuni mincinoase”.

Alina GorghiuFoto: Agerpres

”Hidoșenie la cel mai înalt nivel este calificativul pe care orice om de bună-credință îl poate da războiului politic declanșat de către Liviu Dragnea la adresa președintelui Klaus Iohannis. Doar o persoană isterică și paranoică se poate coborî într-atât încât să regizeze o acuzație ridicolă împotriva președintelui României pentru că acesta refuză să fie nepăsător la un sistem de guvernare care îndreaptă statul spre faliment sigur.

Nu este nimic nou că liderul PSD a dezvoltat o adevărată obsesie din a-l vedea plecat de la Palatul Cotroceni pe dl Iohannis, însă absurditatea acuzațiilor arată gradul de disperare al lui Dragnea, sufocat în propriile promisiuni mincinoase și care vede cum fotoliul prezidențial la care aspiră de mult timp devine un orizont mult prea îndepărtat, scrie Gorghiu pe Facebook.

Dragnea a declarat, duminică seară, la Antena 3, că în PSD se lucrează la un document privind acuzarea președintelui KlausIohannisde înaltă trădare, precizând însă că acesta nu e finalizat. „Opinia mea este că sunt multe acțiuni care pot îmbrăca forma trădării, dacă ne uităm cu atenție pe Codul Penal și pe definiția articolului respective. Nu am ajuns acolo încă, nu mi-aș dori să ajung acolo, dar nu este imposibil”, a spus șeful PSD.